Jump to content

Jaká anténa ?

peterka
 Share

Recommended Posts

Mám na autě takovou tu žraločí ploutev a zřejmě špatně chytá signál. Ale nevím zda chtěl původní majitel něco zamaskovat nebo to tam chtěl , ale uvažuju že bych to tam nechal a koupil nějakou tu nalepovací anténu na sklo. Má s tím někdo nějakou zkušenost abych zase nekoupil volovinu? Nebo jiný nápad ? Díky.

riesim uplne rovnaky problem.

zatial hladam co najlpesiu antenu nalepovaciu na kno. je vela ponuk len si vybrat. z praxe zatial viem ze na tu antenu sa da skvele chytat signal. ale to hovoril chlapik co kupoval za dva tisice tu antenu tak neviem. ja som si predstavoval nieco lacnejsie.

• 3 weeks later...

No foto se dá najít na internetu , nějak mi teď PC nechce načítat fotky. A navíc ...jasně že nejlepší řešení je sundat ploutev a dát tam origo anténu. Jenže ! Odspodu je to zalepený černým tmelem na okna a navíc se nám ( mně i známému technikovi ze Škodovky ) zdá že se tím něco skrývá a kdyby jsme to rozkuchali tak to možná bude i problém dát to zase do kupy. Čili ploutev vypadá dobře a anténa u sloupku nevadí.

Lidi maj v autech jiný vopičárny že jo ? No , musel jsem to stejně ještě dolepit chemoprénem - samolepka nedržela.