Publikováno Říjen 7, 200718 r Pokud tohle tíma tady někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to. I mě začala zlobit mísící klapka a tak jsem se rozhodl, že ji vyměním. Jen bych od vás potřeboval radu, jak se k ní dostanu??? V DP je postup, kde se musí demontovat i palubovka, což se mi nechce. A kamarád v servise mi říkal, že bych se tam měl dostat, když demontuji plast pod volantem, schránku před spolujezdcem a pak středový plast (je v něm rádio, schránka a ovládání topení) A pak bych se k tomu měl relativně v klidu dostat. Pokud s tím někdo má zkušenosti, a kdyby se podělil, by bych strašně rád. A taky jak se pak demontuje ta klapka a následně jak tam dát novou. Předem moc děkuji
Říjen 7, 200718 r Pokud tohle tíma tady někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to. I mě začala zlobit mísící klapka a tak jsem se rozhodl, že ji vyměním. Jen bych od vás potřeboval radu, jak se k ní dostanu???V DP je postup, kde se musí demontovat i palubovka, což se mi nechce. A kamarád v servise mi říkal, že bych se tam měl dostat, když demontuji plast pod volantem, schránku před spolujezdcem a pak středový plast (je v něm rádio, schránka a ovládání topení) A pak bych se k tomu měl relativně v klidu dostat. Pokud s tím někdo má zkušenosti, a kdyby se podělil, by bych strašně rád. A taky jak se pak demontuje ta klapka a následně jak tam dát novou. Předem moc děkuji no tak to jsi hledal opravdu hodně blbě - zkus se podívat do "Interiéru"
Říjen 13, 200717 r Obe klapky jsem si sam menil. Pokud blbne vnitrni cirkulace, je to v pohode - tam je dobry pristup. Staci vyhodit schranku u spolujezdce. Druha klapka je umistena za stredovym panelem, tam uz je to horsi... Kdyz sundas plast pod volantem a pak i ten kus plastu, ktery slouzi k vedeni vzduchu k noham ridice, zjistis, ze k pristupu brani velka zelezna vzpera. Ta ma bohuzel uchyty az nahore pod palubovkou, proto se to cele sundava. Jedina moznost jak to vymenit a nesundavat palubovku je protahnout klapku pomerne malou dirou v te zelezne vzpere. Melo by to jit, ale nezkousel jsem to. Klapka drzi jen na plastech, staci odhaknout jednu stranu a pak to vysunout. Novy motorek nekupuj v autorizaku, chteli 4tisKc, coz absolutne neodpovida slozitosti klapky... Ja jsem to sehnal za 1500Kc - nova klapka, stejny vyrobce. Pokud by meli klapku jen pro spolujezdce nevadi, jediny rozdil je v kolecku. Plastove kolecko si pak muzes prehodit sam ze stare klapky. Az to tam dostanes, nutno nastavit pocatecni hodnoty VAGem. Hodne stesti, je to pekna drbacka
Říjen 13, 200717 r Cervenou sipkou jsem ti naznacil diru, za kterou se ta klapka nachazi. Za foto diky jednomu mistnimu uzivateli, ten tusim montoval klimatizaci
Říjen 13, 200717 r Nejjednodušší je vyndat přístrojovku,když to dělám po X-té,.tak to je asi za 20minut venku.Pak už jenom vyměnit klapy a zase složit dohromady.
Říjen 13, 200717 r ked mas dole vsetky spodne plasty tak palubovka je an pockaj 1.2.3.4.5.6.7,8,9,10,11 myslim ze 11 tich sroboch je to otazka dvoch minut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.