Přejít na obsah

Čerpadlo - při ranních startech píská

marty

Doporučené příspěvky

Ahoj,

ma s tim nekdo zkusenost? Rano pri nizkych teplotach piska (asi) cerpadlo. Krome takoveho toho normalniho setrvacnikoveho zvuku se ozyva piskani.

Je to hned pri otevreni dveri ridice a pak i pri otoceni klickem do prvni polohy. Kdyz treba po hodine nastartuju znova, uz se to neozyva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

ma s tim nekdo zkusenost? Rano pri nizkych teplotach piska (asi) cerpadlo. Krome takoveho toho normalniho setrvacnikoveho zvuku se ozyva piskani.

Je to hned pri otevreni dveri ridice a pak i pri otoceni klickem do prvni polohy. Kdyz treba po hodine nastartuju znova, uz se to neozyva.

Me to delalo i v lete pokud byl motor "studeny" a nijak jsem to neresil, takze soudim, ze to nicemu neva.

Odkaz ke komentáři

Mně pískalo čerpadlo po 5 minutách nastartování a stačilo zhasnout motor a znovu nastartovat a byl zase 5 min klid a stále dokola. Ve středu jsem byl v servisu tam vyměnili palivový filtr pod nádrží a zatím je klid. V-Power tankuji docela často a projevilo se to zrovna po natankování V-Power, třeba to byla jen náhoda.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...