prtko5 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ja to budu resit kvuli toho ze se uz tam nekdo chtel dostat tak se aspon zbavuji zamku Já mám na Tource zaslepeno přímo z výroby tak se něco dělat musí. hoď sem fota toho zaslepení, origo jsme to ještě neviděl a chi to Tady to máš: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ja to budu resit kvuli toho ze se uz tam nekdo chtel dostat tak se aspon zbavuji zamku Já mám na Tource zaslepeno přímo z výroby tak se něco dělat musí. hoď sem fota toho zaslepení, origo jsme to ještě neviděl a chi to Tady to máš: ta díra tam je pořád, to ti zadělají akorát ten vstup pro klíč? nebo jak je to? detail prosím. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Detail ti dám zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ja to budu resit kvuli toho ze se uz tam nekdo chtel dostat tak se aspon zbavuji zamku Já mám na Tource zaslepeno přímo z výroby tak se něco dělat musí. hoď sem fota toho zaslepení, origo jsme to ještě neviděl a chi to Tady to máš: díky, moc, jdu to objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a pokud to chce nekdo detailne tak tady to je.... nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo, no a vono prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a pokud to chce nekdo detailne tak tady to je.... nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo, no a vono prd... já to dám do laku a ono to v té liště zmizí. Hele, ty už máš 3. gen., tak si to DO dodělej, není to nic drahého, cca 2-3tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 a pokud to chce nekdo detailne tak tady to je.... nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo, no a vono prd... já to dám do laku a ono to v té liště zmizí. Hele, ty už máš 3. gen., tak si to DO dodělej, není to nic drahého, cca 2-3tis Když to dáš do laku tak to nebude tak hezký... ...estetické hladisko vždy rozhodujúce... (však se na to DO chystám, jenže nejsem v ČR a tady těm pastýřům to nesvěřím... takže až příští rok v květnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 a pokud to chce nekdo detailne tak tady to je.... nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo, no a vono prd... aha takhle to vypadá, já myslel že se zadělá celá ta díra a ne jen ten vstup pro klíček, to je teda pěkně blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moja Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Já to taky řešil vyndáním zámku, vyplněním otvoru, překytováním a nastříkáním a vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 a nepraská ten kit? taky jsem o tomhle řešení uvažoval, ale zase jsem si říkal, že kufrem celkem mlátíš když ho zavíráš, tak aby jenom kit nepraskal. proto jsem uvažoval to ještě přelaminovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 nepraska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak po najezdu zlodeju rozhodnuto ze zadni lista bude zavarena a tak se i stalo.A nevypada to nejhure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak po najezdu zlodeju rozhodnuto ze zadni lista bude zavarena a tak se i stalo.A nevypada to nejhure. DObrý . Ukaž ještě celkový pohled zezadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 DObrý . Ukaž ještě celkový pohled zezadu? Odpoledne to vyfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Tak tady je celkovy pohled. Editováno: 4. Březen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tak tady je celkovy pohled. Super to vypada,asi taky potunim tu svoji! Nemas problem s tim steracem?Mi to kur.. podrelo sklo,musel jsem mu to krytku trosku ubrousit,no ale ryha zustala!A mas vystrelovaci klicky nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Super to vypada,asi taky potunim tu svoji! Nemas problem s tim steracem?Mi to kur.. podrelo sklo,musel jsem mu to krytku trosku ubrousit,no ale ryha zustala!A mas vystrelovaci klicky nebo ne? Sterac jsem upravoval hodne,Jak je ta pruzina tak jsem ji zkratil a ted to nedela cmouhu uprostred.Klice jsou 3.tlac. a delal je cosby zac mu chci podekovat.Super prace a rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tak mám taky zavařenou lištu dělal mi to kamarád kitu dával minimum zavařil to síťkou na opravování plastů plus slabá vrstva kitu a nalakoval a cena zadarmo no není to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike03 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ahoj, nevíte o někom, kdo by měl náhradní lištu osvětlení spz facelift (tu s prolisem) a nejlépe stříbrnou? Piště SZ děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.