Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ja to budu resit kvuli toho ze se uz tam nekdo chtel dostat tak se aspon zbavuji zamku

Já mám na Tource zaslepeno přímo z výroby tak se něco dělat musí.

hoď sem fota toho zaslepení, origo jsme to ještě neviděl a chi to :)

Tady to máš:post-6136-1193146076_thumb.jpg

Vloženo
Ja to budu resit kvuli toho ze se uz tam nekdo chtel dostat tak se aspon zbavuji zamku

ta díra tam je pořád, to ti zadělají akorát ten vstup pro klíč? nebo jak je to? detail prosím. díky

Vloženo

díky, moc, jdu to objednat :)

Vloženo

a pokud to chce nekdo detailne tak tady to je....

post-3337-1193215883_thumb.jpg

nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo,

no a vono prd...

Vloženo

nic peknyho to ale podle me neni, ja kdyz kupoval auto taxem setril na DO od centralu, sem si rikal vsak co, u supermarketu otevru kufr klicem ze jo,

no a vono prd...

já to dám do laku a ono to v té liště zmizí.

Hele, ty už máš 3. gen., tak si to DO dodělej, není to nic drahého, cca 2-3tis ;)

Vloženo

no a vono prd...

já to dám do laku a ono to v té liště zmizí.

Hele, ty už máš 3. gen., tak si to DO dodělej, není to nic drahého, cca 2-3tis ;)

Když to dáš do laku tak to nebude tak hezký... ...estetické hladisko vždy rozhodujúce... :)

(však se na to DO chystám, jenže nejsem v ČR a tady těm pastýřům to nesvěřím... takže až příští rok v květnu) :(

Vloženo

no a vono prd...

aha takhle to vypadá, já myslel že se zadělá celá ta díra a ne jen ten vstup pro klíček, to je teda pěkně blbý

Vloženo

a nepraská ten kit? taky jsem o tomhle řešení uvažoval, ale zase jsem si říkal, že kufrem celkem mlátíš když ho zavíráš, tak aby jenom kit nepraskal. proto jsem uvažoval to ještě přelaminovat

• o 3 měsíce později...
Vloženo
Tak tady je celkovy pohled.

Super to vypada,asi taky potunim tu svoji!:) Nemas problem s tim steracem?Mi to kur.. podrelo sklo,musel jsem mu to krytku trosku ubrousit,no ale ryha zustala!A mas vystrelovaci klicky nebo ne?

Vloženo
Super to vypada,asi taky potunim tu svoji!:) Nemas problem s tim steracem?Mi to kur.. podrelo sklo,musel jsem mu to krytku trosku ubrousit,no ale ryha zustala!A mas vystrelovaci klicky nebo ne?

Sterac jsem upravoval hodne,Jak je ta pruzina tak jsem ji zkratil a ted to nedela cmouhu uprostred.Klice jsou 3.tlac. a delal je cosby zac mu chci podekovat.Super prace a rychle.

Vloženo

Tak mám taky zavařenou lištu dělal mi to kamarád kitu dával minimum zavařil to síťkou na opravování plastů plus slabá vrstva kitu a nalakoval a cena zadarmo no není to paráda :palec2:

• o 11 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...