TomASS! Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Taky mě štvalo jak se loupaly všechny ty pogumovany věci, tak jsem to tak vyřešil přelakováním na klavírově černou. Ale myslím že kolem toho roku výroby to dělalo ve všech koncernových autech i v golfech. Prostě něco soudruzi při tom vývoji zadrbali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 lidi toto téma tu trošku zapadlo, ale pro mě je stále aktuální, protože rádoby carbon folie, kterou sem madla pokryl byla drahá jak sviňa a měla vydržet, tak se po roce loupe, že......dostal sem teď s rozmáhajícím se plastidipem nápad...co tu gumu nahradit tím dipem? nezkoušel to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Taky me to napadlo mohlo by to byt dobry otazka je, zda-li to vydrzi na tak frekventovanym miste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Určitě to vydrží, Plasti Dip je ochranná vrstva. Však originál madla jsou ochráněná tekutou gumou. Vůbec bych se toho nebál, 400ml spray stojí cca 400kč a to není tak moc a za zkoušku to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 taky mam v plánu plasti dip -černa nikde není skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) Podívej se tady: http://www.plastidip-shop.cz Editováno: 20. Duben 2013, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Zdravím. Opět mám jednu zapeklitou otázku: Jak dostat ven vyklápěcí dvířka u předního popelníku? Musí se to vyšroubovat celý? Nebo je na to nějakej grif? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 sundej rámeček okolo řadičky a uvidíš 2 šrouby, plus jeden po odklopení popelníku je zhruba uprostřed nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 už si to podipoval, dej pak foto, chystám se na to za 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Jo jo vypadá to celkem k světu....jen když sem sundával tu starou gumu , tak sem některý díly trošičku poškrábal a dip bohužel není jak barva že určitý nerovnosti zakryje, ale on je kopíruje i v 5té vrstvě . Chtěl sem sem hodit fotky, ale bohužel můj super finskej mobil v tom "šeru" v autě dělá fotky, že tam nejde moc vidět...zítra to zkusím postavit někde na slunko. nevím jak dlouho to vydrží, ale práce s dipem mě nadchla. I když to někde přeženeš, tak se to krásně rozpije, schne to tak 10 min než dáš další a půl hodiny po poslední vrstvě je to suchý úplně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 to je škoda, že malé škrábance to nekrije, to jsem tak trochu doufal, dej foto, jsem zvědavej a jakou značku dipu jsi použil? origo plasti dip od performixu nebo nějakej jinej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 koupil sem toto na zkoušku za 390 kaček...je to na zkoušku...nechtěl sem nic drahýho, abych zjistil, že mi to třeba nepůjde, nebo to bude vypadat blbě...http://www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_detail&show=1&typ=DMA&src=picture/shop/zbozi/full/plasti-dip-sprej.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 a co si vše dělal a kolik plechovek to spolklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 no udělal sem tím středovej panel, všechny madla, záslepky na tlačítka, rámeček rádia, šaltry, popelníky, pak takovej ten plast za loketní opěrkou a to je co si tak vzpomínám všecko...všechno má 3 a více vrstev a ve spreji, kterej má 400ml ještě zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 kecáš, tak to mě docela překvapuje, to je malá spotřeba, a na jakou si to dával barvu, já jdu přece jen tmavou na světlou, tak aby to stačilo ty 3 vrstvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Dal sem černou na černej plast místo původní šedé nebo co to je za odstín......Kdyby to nebyla drbačka, tak jdu aji do tmavýho stropu . Jinak bacha u té světlé na tmavej podklad to asi bude horší...Nechci kecat, už nevím u který firmy co dipuje auta, ale asi DIP my car sem četl, že když se dává světlej odstín na tmavej podklad, tak se musí dát ještě nějaká dipová "základovka" a nejsem si jistej jestli je to i v opačným případě nanášení tmavé na světlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Není to mistrovský dílo, taky sem dost ošidil tu přípravu, ale mě se to líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 ale dobrý mám projeto asi milion videí a stránek o tom, a ta podkladovka (odborně tomu řikaj blokovací nátěr) se dává na tmavej pokud dáváš hlavně takový ty neonový barvy, někde jsem na to viděl dobrý video, ta klasická bílá by plast měla překrejt v pohodě, jelikož ta základovka je taky bílá, jen bude potřeba místo třeba 4 vrstev 5 až 6, no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 tak hodně štěstí...já sem teď zvědavej na výdrž...ale i kdyby se to někde ulouplo, tak vycvaknu díl, stříknu to a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 právě to je na tom super a nebo když se nebude líbit, jen strhneš a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 nevíte někdo z jakýho důvodu mi zmizelo to album? dalo mi celkem práci to sem nahrát a najednou je to fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 škoda chtel jsem to zkouknout :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 za cca 10 dnů to budu dělat, tak pak hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 mě by spíš zajímalo, proč zmizely ty moje? nic neporušovaly, nikde sem je nezkopíroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.