Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak jsem zvědavej, jestli se aspon deset fandů najde...

btw. proč jsou tak poškrábaný?

tak jsem zvědavej, jestli se aspon deset fandů najde...

btw. proč jsou tak poškrábaný?

skoro by\ch si myslel, že je to fólie.

Taky nejsem takový fanda :feve:

upozornuju ze pres svetla je kryci foli proti poskravani...

samozrejme se da sundat ;)

aha, to jo, jsem si už říkal, za ty prachy...nu, tak at jich prodáte všech deset

akoze, konec, ved to musi vyzerat hrozne nahodene na auto, teda aspon podla mna, ja ked nejake upravy, tak klasicky nemecky tuning, cize poriadne kolesa a mozno znizit podvozok, ale taketo srandicky vid biele zadne svetla :aggressive: .....no pekne, trebaa uznat, ale isto sa najde aj takyco, co bude mat na aute viacej kridel ako MIk 21 a asi tri kila chromovych doplnokov, tak pre tych, parada :palec2:

ale na druhej strane, je to len vec vskusu, tak to nikto neberte osobne, pravo na vlastny nazor je mojim pravom :-)

• 2 týdny později...

není to MIk 21, ale Mig 21 :-) nemyslím si ,že jsou světla až tak hezká jako to ,že je to změna a (změna je život):-)

není to MIk 21, ale Mig 21 :-) nemyslím si ,že jsou světla až tak hezká jako to ,že je to změna a (změna je život):-)

no jasně, kdyby byly origo bílý, určitě by všichni chtěli červený. To už je taková lidská vlastnost.

nevím...nelíbí se mi to..nejen,že to nesplňuje předpisy,ale je to hrozný..to auto by bylo vyblité,až hamba..kdyby to bylo LED,tak ještě půl bídy..ale takhle.. :kuk:

• 3 týdny později...
:palec2: jojo já měl na feldě taky bílé a časem zežlouta

snad už to bude lepší plast ..... doufejme

pytal som sa na to a hovorili, ze je to stejny material ako od prvovyroby...kazdopadne mam na ne zaruku 2 roky ;)

• 2 týdny později...
co vy na to?

kdyby mel nekdo opravdovy zajem, napiste mi SZ, dokazal bych se zkusit po onich podivat ;)

http://aukro.cz/item277920475_zadni_svetla...ile_rarita.html

proboha,co se to zase rozmohlo... :kuk: nesplňuje předpisy,vypadá hrozně...každý říká,jak je to hnusné,ale věčně se to všude nabízí..to auto by vypadalo trapně vyblitě..takhle mrvit auto.... :aggressive:

to je tvuj nazor...zajimavy je ze je toliko lidi chce a na jednicku se o ne lidi taky rvali...ale tak tvuj nazor beru...

předpisy to nesplňuje akorát odrazkou což si myslim, že neni nic zásadního

předpisy to nesplňuje akorát odrazkou což si myslim, že neni nic zásadního

No, neexistence zadní červené odrazky na autě je docela prů..r :)

musí být testovaná=mít označení,což nálepka nemá...= správná odrazka má tloušťku řekněme 5mm,nemá nějak zásadní tvar..tzn. nálepka z nárazníku RS to nevyřeší,musíš si koupit pravou odrazku,která zrovna 2x pěkná není a rozhodně ji enstrčíš tam,kde má být...(do toho světla)..nevím no,ale beru-poněvadž je o to zájem,asi se to vážně někomu líbí.. :palec2:

ja vím, ale v době, kdy se svítí celoročně mi to až zas takovej problem nepřijde. sám víš, že na silnici se pohybujou daleko větší zvěrstva

ja vím, ale v době, kdy se svítí celoročně mi to až zas takovej problem nepřijde. sám víš, že na silnici se pohybujou daleko větší zvěrstva

no,to je sice pravda,ale vyprávěj to ostatním..auto bez schválených odrazek neprojde technickou,můžeš mít problém...

to jistě, ale když na to přijde, tak technickou neprojdu ani já

to jistě, ale když na to přijde, tak technickou neprojdu ani já

pročpak,není-li to tajné?.. :D

kola, nejsou schválený

To jo, v tom máš naprostou pravdu..navíc větší zvěrstva, a to i čerstvě právě po technické

Tak to já až půjdu s mojí feldou na technickou tak to neprojdu. kol6

jsi do ní namontil 2.0 TDI ne? :)

jsi do ní namontil 2.0 TDI ne? :)

Ne, 2.0 TFSI!! lol

neblázni, on je taky naftovej :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.