LukasRS Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Neví někdo proč by na OI nefungovala signalizace zapnuých světel? při vyndání klíčku ze zapalovaní zvuková sifnalizace nejde. Ví někdo v čem by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) a stropní světlo reaguje na dveře ? Editováno: 3. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasRS Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ne bohužel ne...že by mikrospínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) že by motorová jednotka ? Editováno: 3. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasRS Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 A kde ji najdu? vím že to min. týden ještě šlo. Pak jsem odpojil komfortní jednotku a teď to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) funkce hledat: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...mikrosp%EDna%E8 jo a motorová jednotka s tím nemá nic společnýho Editováno: 14. Říjen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Editováno: 3. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambov Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 asi mikrospinac. je v zamku. vodicove dvere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Mám stejný problém,nefunguje mi jak signalizace rozsvícených světel tak signalizace benzinu.Kontrolka nádrže se sice rozsvítí,ale bez zvukové signalizace.Bude to zřejmě v budíkách,že?jaký by byl postup opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codeman Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) Je to ta malá mrcha,co se jí říká mikrospínač...v zámku dveří od řidiče (červený a modrý dráteček s černým ošoupaným camprlíkem ) Editováno: 3. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) No,kdyby to byl ten spínač,tak by to nemělo přece vliv na signalizaci stavu paliva ani třeba na signalizaci stavu chladicí kapaliny.navíc by se mi nerozvítilo vnitřní osvětlení při otevřených dveří,ne? Editováno: 3. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 pozri si S-kontakt na spínacej skrinke, či je dobrá poistka a či auto prejde do SAFE modu, teda po zamknutí auta či ti bliká malá kontrolka vo dverách vodiča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Pojistka je v pořádku, červená kontrolka po zamknutí bliká a signalizace přesto nefunguje. Mohlo by to být i samotné přístrojové desce, jako třeba nějaký špatný kontakt u toho bzučáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scotty Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Zdravim,jen jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte kolik ohmu má onen ,,bzučák''?on je to spíš reproduktorek,ne?mě taky odešel a tak hledám vhodnou náhradu.nechce se mi dávat na vrakáči za palubku 3000kč :-) Díky za info pokud máte někdo zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 roproduktor ma 50ohmu ale je jich vice druhu kdyby nekdo potreboval tak je mam nove. mifi@tv-video-sat.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.