octavie81 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 tož to nasere, ale jak píšeš, štěstí že to bylo před výměnou oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tam někde jsem tento tejden jel a byl tam takovej úsek cesty(spíše necesty) kde jsem měl taky strach o vanu či obecně podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Tam nekde u Cervenky ji trefila,prasklina na vane tak 3cm,prohla tak 2cm,snad netrefila i saci kos tim prohnutim,to poznam az zitra,jeste ze nevyteklo hned vse,kdyby mi to zadrela nebo spis zadrela turbo,to bych snad vrazdil.Kontolka mazani nesvitila,ani rano,zlatej renault,ten pri zapnuti klicku ukazuje stav hladiny oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Já jezdím přes Tři Dvory a za Piňovicema je to to samý polňačka až do Uničova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Já jezdím přes Tři Dvory a za Piňovicema je to to samý polňačka až do Uničova. no je to tam samá hlína na "cestách", auto mám namísto původní stříbrné hnědé od bahna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Já jezdím přes Tři Dvory a za Piňovicema je to to samý polňačka až do Uničova. no je to tam samá hlína na "cestách", auto mám namísto původní stříbrné hnědé od bahna. Přijeď te se podívat do Nošovic,jak se staví Hyundai.Jeden den umyješ,druhý zasereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Já jezdím přes Tři Dvory a za Piňovicema je to to samý polňačka až do Uničova. Tak tohle je mezi Červenkou a Renoty a stojí to fakt za to, ale stále lepší než objíždka 15km Ta cesta o který píšeš, tak to je snad II. třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dnes ráno mě čekalo před barakem překvapení...olej pod mym autičkem..Dotahl jsem si to do prace a hle ,napraskla vana,jelikož s tím nejezdím,tak nasledoval výslech ženy a trefila řepu u Litovle,ani kryt motoru moc nepraskl,ale vana jo a 3.5l oleje je před barakem,jedina vec co mě teší,že jsem měl pred vymenou.......... Tak to opravdu nasr*, ale jestli si chceš trošku vylepšit náladu, tak se zajeď podívat mezi Červenku a Uničov, jak je tam teď zavřený podjezd pod vlakem, když jedeš kolem nádraží Červenka, pak přes most nad tratí a následuje rovinka s totálně rozmlácenou silnicí (asi VII třída) tak tam najdeš minimálně dva oilejový fleky, jak někdo někomu uhibal tak vehementně, až si prodrbnul vanu nebo převodovku. Lidi a taky bacha na sajtny z náklaďáků, co tu řepku svážej, vloni sem jednu pohozenou potkal v noci a nebyl to moc příjemnej pocit, klika, že byla podélně, jinak sem se pěkně vymlátil. Tam nekde u Cervenky ji trefila,prasklina na vane tak 3cm,prohla tak 2cm,snad netrefila i saci kos tim prohnutim,to poznam az zitra,jeste ze nevyteklo hned vse,kdyby mi to zadrela nebo spis zadrela turbo,to bych snad vrazdil.Kontolka mazani nesvitila,ani rano,zlatej renault,ten pri zapnuti klicku ukazuje stav hladiny oleje Neboj, koš to nejspíš netrefilo a nebo jen lízlo, páč je cca ty 2cm nad dnem. Pokud chceš kontrolu stavu oleje, tak musíš trošku překopat elektriku na MR 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Taky občas tama jedu ze Třech Dvorů na Královou. Jinak v Olomouci ve Chválkovicích je šikovnej kluk, co svařuje hliník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Jo tak tam to taky dobře znám. A každej rok je to s tou řepou stejný. Takže bacha na cesty pole i náklaďáky!!! U Litovle je toho celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tak des jsem to udelal,po sundani vany jsem zjistil,ze kos taky dostal mirny naraz,tak jsem dal druhy,ocistil vanu a blok a nalepil,kultura za 2500kc,jeste ze jsem mel lepidlo origo na vany,ve skode stoji tuba od indulony 1800kc!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak des jsem to udelal,po sundani vany jsem zjistil,ze kos taky dostal mirny naraz,tak jsem dal druhy,ocistil vanu a blok a nalepil,kultura za 2500kc,jeste ze jsem mel lepidlo origo na vany,ve skode stoji tuba od indulony 1800kc!!!!! Myslíš že to byla opravdu řepa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) tak des jsem to udelal,po sundani vany jsem zjistil,ze kos taky dostal mirny naraz,tak jsem dal druhy,ocistil vanu a blok a nalepil,kultura za 2500kc,jeste ze jsem mel lepidlo origo na vany,ve skode stoji tuba od indulony 1800kc!!!!! Myslíš že to byla opravdu řepa??? Opravdu? Blbost? Editováno: 18. Říjen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tak des jsem to udelal,po sundani vany jsem zjistil,ze kos taky dostal mirny naraz,tak jsem dal druhy,ocistil vanu a blok a nalepil,kultura za 2500kc,jeste ze jsem mel lepidlo origo na vany,ve skode stoji tuba od indulony 1800kc!!!!! Myslíš že to byla opravdu řepa??? Opravdu? Blbost? byla,žena by mě nelhala,řepa to neprorazila,ale pomáčkla a tím praskla,je to jak papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Já bych se zeptal ještě jednou A dostala ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 už je to její auto,já ji SI TU OPRAVU "NEJAK"VYBERU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 už je to její auto,já ji SI TU OPRAVU "NEJAK"VYBERU Jak? :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 nějak tak......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.