lada Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Cau nevíte čím může být když 3 a 5 rych. stup se huř zařazuje??Jako by tam někde něco vadilo.jako by tyčka nevjela přímo do dirky, ale skrtla by trochu o okraj dirky..Obrazně řečeno takže to prosím nekomentujte. Předem dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Neviem či ti to pomôže ale ja som mal podobný prípad ale mne šla ťažko 1 a 2. spravil som základne nastavenie podla DP Fabie a všetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Možná už se ti trochu vytahaly lanovody řazení a chce to znovu seřídit. Jak píše výše, nastavit podle dílenské příručky, taky jsem to už dělal. Řazení se zpřesní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 hmm, ale ja na to nemam to nařadí.Kolik to muze stat v servisu?? 200kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 hmm, ale ja na to nemam to nařadí.Kolik to muze stat v servisu?? 200kč? Potřebuješ jenom 5,2, nebo 5,5 vrták, kterým zajistíš řadící páku a dvě ruce, nic víc, práce na 20 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 no ja to zkusim snad neco neposeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 no ja to zkusim snad neco neposeru Tam nemáš co, vše je vratné zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Není na tom žádný problém. Já se toho taky bál a šlo to v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.