libero Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 vymeň ten termostat a bude pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 (editace) Chlapi.vyměnil jsem termostat, a zdálo se to 2 měsíce OK. Ale ted bylo venku -5 a když jedu z delšího kopce cca 1km dolů(mám tam kvalt,ale na plyn nešlápnu) tak opět teplota lehce klesne .I když je zima a motor teoreticky nemá výkon to by se stávat nemělo-nebo se pletu? Třeba když stojím na volnoběh drži 90. Začínám být s toho smutný-termostat koupen origo(ale kdo vám to dnes zaručí) Editováno: 27. leden 2012, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Chlapi.vyměnil jsem termostat, a zdálo se to 2 měsíce OK. Ale ted bylo venku -5 a když jedu z delšího kopce cca 1km dolů(mám tam kvalt,ale na plyn nešlápnu) tak opět teplota lehce klesne .I když je zima a motor teoreticky nemá výkon to by se stávat nemělo-nebo se pletu? Třeba když stojím na volnoběh drži 90. Začínám být s toho smutný-termostat koupen origo(ale kdo vám to dnes zaručí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Kámošovi to taky dělalo, nakonec jsme zjistili, že mu unikala chladící kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Tohle by mělo být naprosto normální ne Když jedeš takhle s kvaltem z kopce, do motoru prakticky nejde žádné palivo, nedochází k expanzi (hoření) směsi a čím by se ten motor měl vlastně ohřívat? On už se jen chladí tou jízdou z kopce. Vlastně ohřívá se trochu třením pístů ve válci a všude kde se něco hýbe, ale to není jako když hoří, žejo A to, že nejde palivo se můžeš přesvědčit, že aktuální spotřebu máš 0.0 l/100 Takže takhle bych to viděl s vysvětlením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Je pravda, že den před tím v tom samém úseku se ručička ani nehla,a taky bylo +5! Takže by to odpovídalo,jen dnes jsem před cestou domu zakryl chladič linoleem,bylo -8 a ručička padla ještě víc . Ještě asi hraje roli to že ze spod motoru nemám žádný kryt, tak předpokládám ještě intenzivnější chlazení. Jinak koupil jsem údajne origo termostat a k němu okroužek a ten byl právě o hodně tenší než původní.Řekl bych snad starý 4mm a nový jestli 2 mm tak je to i moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.