greenhorn Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenhorn Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct. Děkuji!Pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre1 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. K tématu nabíjení aku ve voze. Do minulého týdne jsem to také občas dělal. Až do chvíle kdy došlo k poškození akumulátoru (asi přerušený článek) a vzniklé přepětí mi poškodilo panel přístrojů O1 1.6 LX r.v.98. Takže pokud nabíjet aku ve voze tak jen se solidní nabíječkou s napěťovým omezením. Já má obyčejnou dělanou nabíječku. Viz můj příspěvek v Nejdou budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.[/b] Viz můj příspěvek OII/Elektrika/gelová baterie-je tam popis automatické dobíječky a udržovačky Banner i s fotkama.Utáhne baterku do 90Ah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.