Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.

Vloženo
Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.

Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct.

Vloženo

Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct.

Děkuji!Pomohlo.

Vloženo

K tématu nabíjení aku ve voze. Do minulého týdne jsem to také občas dělal. Až do chvíle kdy došlo k poškození akumulátoru (asi přerušený článek) a vzniklé přepětí mi poškodilo panel přístrojů O1 1.6 LX r.v.98. Takže pokud nabíjet aku ve voze tak jen se solidní nabíječkou s napěťovým omezením. Já má obyčejnou dělanou nabíječku. Viz můj příspěvek v Nejdou budíky

Vloženo

Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.[/b]

Viz můj příspěvek OII/Elektrika/gelová baterie-je tam popis automatické dobíječky a udržovačky Banner i s fotkama.Utáhne baterku do 90Ah.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...