TomášT Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Pote by ti byla H3 na ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Jasně.Takže "LX" "Clasic" si škrtám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupi Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 unika mi smysl tohohle tematu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 unika mi smysl tohohle tematu... zkus si dát k večeři trochu vtipné kaše-třeba se to spraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.