TomášT Vloženo 18. Říjen 2007 Vloženo 18. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. Říjen 2007 Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Citovat
Davon Vloženo 19. Říjen 2007 Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Pote by ti byla H3 na ho*no Citovat
TomášT Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Vloženo 19. Říjen 2007 Když se konečně podařilo odhalit problém s cukáním-a to i díky vám (cukání u 1.6 74Kw)-na dědovým žigulu 1500.Byl jsem vyslán abych koupil nové zapalovací kabely(místo těch původních z roku 1974 ).Povedlo se: Tesla "silicone" na VAZ 2103- cena 212Kč.Ale pak se děli věci.Prodejce dílů změnil sídlo firmy a já nevěděl, že celý týden dává dárky .Po zaplacení kabelů jsem tedy dostal škrabku se stěrkou na okna a pak si ještě mohl vybrat mezi žárovkou H1 a H3.V tu chvíli jsem se v těch háčkách nějak zasek, ale říkám tu H3. Příjdu domů a čumím do knihy-octavia- přední mlhové světlomety-žárovka H3.Hm dobře jsem si vybral. Ovšem...jak asi víte "moji" okťuli ještě někdo huntuje dáááleko v rajchu.Nicméně... už jsem s koupí auta a výbavy vlastně začal-na oktu už mám škrabku na okna a H3 do mlhovek a zadarmo Tak si hlavně nekup Octavii bez mlhovek :) :) Jasně.Takže "LX" "Clasic" si škrtám Citovat
TomášT Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Vloženo 26. Říjen 2007 unika mi smysl tohohle tematu... zkus si dát k večeři trochu vtipné kaše-třeba se to spraví Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.