Martan Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 S jakými máte kdo zkušenosti? Planuji nakup ale nevím jaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 PEWAG maji perfektni retezy ,rychla montaz pomoci samodotahovacích kladek,ceny kolem 2500-4000kc nebo ted zacal delat retezy i THULE a podle katalogu ktery nam prinesly a na ukazku i jeden retez vypadaji hodne good (a bude i kvalita stejne jako u boxu ) odkud si ,novinky zacneme naskladnovat nekdy na zacatku listopadu ale pres internet dodani kolem 2-3 dnu Doporucit ti mohu tyto opravdu skvela volba a nikdy nezklamaly http://www.retezypewag.cz/sportmatik-smx.php A cena je priblizene pri rozmeru kola 15" 195/65 vychazeji na 3800KC. Ale je jich vice http://www.retezypewag.cz/index.php Nabidku od thule v pondeli oskenuji a pridam ji sem i pro ostatni na svych strankach to jeste nemaji. Jinak jsme v Ostrave nebo Frydland n. Ostravici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Vypada to dost zajimave. A kdo nasazoval v zime klasicke retezy tak mne to asi potvrdi. Je to strasny kdyz je teplota pod nulou a matlat se ve snehu 10min s retezema. Zajimalo by me jestli je nekdo ma a jake ma zkusenosti. Diky moc http://www.pneumatiky.cz/snehove-retezy-sp...pcm-s-adapterem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Vypada to dost zajimave. A kdo nasazoval v zime klasicke retezy tak mne to asi potvrdi. Je to strasny kdyz je teplota pod nulou a matlat se ve snehu 10min s retezema. Zajimalo by me jestli je nekdo ma a jake ma zkusenosti. Diky moc http://www.pneumatiky.cz/snehove-retezy-sp...pcm-s-adapterem Ty chces davat 13000 za retezy ??? Jako je to na tobe ale moc se jich neprodava jinak montaz behem par sekund nasazeno.Jenom maji malou nebvyhodu.Kdyz zapadne a chtel by si vyjet pomoci retezu tak se nedaji namontovat.Na kolo se nasunou pri pojezdu +- 2 metry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 PEWAG maji perfektni retezy ,rychla montaz pomoci samodotahovacích kladek,ceny kolem 2500-4000kc nebo ted zacal delat retezy i THULE a podle katalogu ktery nam prinesly a na ukazku i jeden retez vypadaji hodne good (a bude i kvalita stejne jako u boxu ) odkud si ,novinky zacneme naskladnovat nekdy na zacatku listopadu ale pres internet dodani kolem 2-3 dnu Doporucit ti mohu tyto opravdu skvela volba a nikdy nezklamaly http://www.retezypewag.cz/sportmatik-smx.php A cena je priblizene pri rozmeru kola 15" 195/65 vychazeji na 3800KC. Ale je jich vice http://www.retezypewag.cz/index.php Nabidku od thule v pondeli oskenuji a pridam ji sem i pro ostatni na svych strankach to jeste nemaji. Jinak jsme v Ostrave nebo Frydland n. Ostravici Jo a zapomel jsem dat stranky Pro Ostravu www.thule-ostrava.cz a pro Frydland n. Ostravici www.automotoprikryl.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Globus cena 350 spokojenost. Jen to chce trochu cviku při nasazování. Jde o to jak často je budeš používat. Jen občas tak bych neřešil nějaký drahý - můj případ, parkrát na hory za zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Globus cena 350 spokojenost. Jen to chce trochu cviku při nasazování. Jde o to jak často je budeš používat. Jen občas tak bych neřešil nějaký drahý - můj případ, parkrát na hory za zimu No drahy zase pri zaberu ti mohou ty levnejsi prasknout a take je rozdil ve vedení retezu jestli sipka a jaky uhel. Ale je to jen na vas jake si kdo vybere. A jak pises jak casto to pouzivas a jak se stim chces namahat pri montazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 za tu cenu si zavolám traktor a ještě mi zbyde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ta cena brutální, za ty kačky budou nový zimáky a litáky a vystačím si s řetězama za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Jako byl u nas chlapik a barl je na subaru a za tyden si prisel i pro zadni,ale takovych vyjimek je hodne malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Jako byl u nas chlapik a barl je na subaru a za tyden si prisel i pro zadni,ale takovych vyjimek je hodne malo. pán asi se.e prachy ale asi tak jak píše kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 mám z hypernovy asi za 500 a plná spokojenost měl jsem je i na feldě několik a dost používaný a jen jsou rezatý, ale zreznou všechny když je po použití hodíš do kufru zatím mě nikde nenechaly, takže mi pžíjde zbytečný dát víc jak 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 mám z hypernovy asi za 500 a plná spokojenostměl jsem je i na feldě několik a dost používaný a jen jsou rezatý, ale zreznou všechny když je po použití hodíš do kufru zatím mě nikde nenechaly, takže mi pžíjde zbytečný dát víc jak 1000,- Souhlasím, loni v Alpách jsu nasazoval řetězy z Tesca (500,-) a úplně v pohodě Jsou místa, kam se prostě bez řetězů nevyškrábete, a tady bych chtěl jen dodat, že je třeba si to zkusit alespoň jednou v garáži, za tepla, aby byl jasný systém. Když to pak děláte na sněhu, nejen že mrznou pacinky, ale také řešit, jak a co kam přijde, je pozdě, zdržuje a je k naštvání... Navíc: vše to musí na kole sedět, už tu někdo psal, že uvolněné řetězy rozšlehaly brzdovou trubičku (!) S řetězy se také jezdí max 60 km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 mám z hypernovy asi za 500 a plná spokojenostměl jsem je i na feldě několik a dost používaný a jen jsou rezatý, ale zreznou všechny když je po použití hodíš do kufru zatím mě nikde nenechaly, takže mi pžíjde zbytečný dát víc jak 1000,- Souhlasím, loni v Alpách jsu nasazoval řetězy z Tesca (500,-) a úplně v pohodě Jsou místa, kam se prostě bez řetězů nevyškrábete, a tady bych chtěl jen dodat, že je třeba si to zkusit alespoň jednou v garáži, za tepla, aby byl jasný systém. Když to pak děláte na sněhu, nejen že mrznou pacinky, ale také řešit, jak a co kam přijde, je pozdě, zdržuje a je k naštvání... Navíc: vše to musí na kole sedět, už tu někdo psal, že uvolněné řetězy rozšlehaly brzdovou trubičku (!) S řetězy se také jezdí max 60 km/hod. Ano pro vas technictejsi ale jsou lide kteri s montazi retezu s tesca maji takove problemy ze si radeji priplati a maji pri montazi jednoduchou praci.A dat za retezy 4000 kc a mit pohodu tak za ty 4 roky se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 no nevím, myslím, že na klasických řetězech není nic těžkýho je nasadit, stačí si to jednou zkusit v garáži a když už je člověk fakt pako, tak nenasadí ani drahej řetěz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 no nevím, myslím, že na klasických řetězech není nic těžkýho je nasadit, stačí si to jednou zkusit v garážia když už je člověk fakt pako, tak nenasadí ani drahej řetěz Vis zase jsou tam samodotahovaci kladky takze nemusis porat vystupovat a dotahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Když jsem koukal na net, tak jsem našel tyhle řetězy. Tak to sem házím pro informaci, nevím jaké jsou, ale nevypadají špatně. brillantextra.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Taky při výběru koukejte, jaký profil má řetěz, buď je kulatý nebo 4 hraný, ten 4hraný lépe drží a taky je logicky dražší, máme na tereňáku jedny kulaty a druhý 4 hraný, jednou jsme je zkusili prohodit a bylo to znát, auto se chovalo úplně jinak, ty 4 hrané se lépe zařezávají do ledu, takže ty míváme na předku a kulatý na zadku. A jak už tu říkal kadlec, tak neni nad to si vyzkoušet nasazení řetězů na "sucho", za zimu vídám hodně lidí, co to dělají poprvé v živodě a tím, jak je dávají až na poslední chvíli / kam se vyškrávou, tak docela komplikujou okolní dopravu. Tak až si koupíte někde řetězy, tak né jen pochválit krabici, ale zkusit si je na třeba sundanym kole. sněhu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Taky při výběru koukejte, jaký profil má řetěz, buď je kulatý nebo 4 hraný, ten 4hraný lépe drží a taky je logicky dražší, máme na tereňáku jedny kulaty a druhý 4 hraný, jednou jsme je zkusili prohodit a bylo to znát, auto se chovalo úplně jinak, ty 4 hrané se lépe zařezávají do ledu, takže ty míváme na předku a kulatý na zadku.A jak už tu říkal kadlec, tak neni nad to si vyzkoušet nasazení řetězů na "sucho", za zimu vídám hodně lidí, co to dělají poprvé v živodě a tím, jak je dávají až na poslední chvíli / kam se vyškrávou, tak docela komplikujou okolní dopravu. Tak až si koupíte někde řetězy, tak né jen pochválit krabici, ale zkusit si je na třeba sundanym kole. sněhu zdar No my nechavame zakazniky je primo vyzkouset na vystavenych modelech,ktere mame na sklade.Jeste si davejte pozor ,kdo ma snizeny podvozek at si kupuje ty uzzsi 9mm a primo na auta s malym prostorem v podbezích.Jinak to dela neplechu hlavne v penezence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.