Eric Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Potřebui vyměnit orig. pojistky dveří za chromované, ale nevím jak ty původní demontovat, přiměřenou silou to zatím něšlo ven. Poradí někdo jak na to? Eric Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Co myslíš jako pojistky dveří? Jestli máš namysli ty čudle co zajížději a vyjížději při zamykání, tak ty jsou tam na závit. Ale mám zato, že stačí pootoči a vytáhnout nebo vyšroubovat úplně. Taky jsem je měnil za jiné od milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je ten problem ze to má výřez...jestli uz mas ty chromovany, tak se koukni na ten zavit zevnitr a neni to cely kolecko, na jednom kousku je ploska...no a aby to slo vyndat tak ploska musi na plosku, to znamena, otoc ten jistici kolik presne o 180 stupnu, ne o vic, ani o min, jedine pak to pujde, delal sem to minulej tejden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je ten problem ze to má výřez...jestli uz mas ty chromovany, tak se koukni na ten zavit zevnitr a neni to cely kolecko, na jednom kousku je ploska...no a aby to slo vyndat tak ploska musi na plosku, to znamena, otoc ten jistici kolik presne o 180 stupnu, ne o vic, ani o min, jedine pak to pujde, delal sem to minulej tejden... Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je ten problem ze to má výřez...jestli uz mas ty chromovany, tak se koukni na ten zavit zevnitr a neni to cely kolecko, na jednom kousku je ploska...no a aby to slo vyndat tak ploska musi na plosku, to znamena, otoc ten jistici kolik presne o 180 stupnu, ne o vic, ani o min, jedine pak to pujde, delal sem to minulej tejden... Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké. Dělal jsem to předevčírem a jde to opravdu špatně ja použil kleště a přes hadr sem to chytnul a otáčel.U mě byl spíš problem v tom abych měl na všech dveřích shodnou výšku při zavření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je ten problem ze to má výřez...jestli uz mas ty chromovany, tak se koukni na ten zavit zevnitr a neni to cely kolecko, na jednom kousku je ploska...no a aby to slo vyndat tak ploska musi na plosku, to znamena, otoc ten jistici kolik presne o 180 stupnu, ne o vic, ani o min, jedine pak to pujde, delal sem to minulej tejden... Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké. Dělal jsem to předevčírem a jde to opravdu špatně ja použil kleště a přes hadr sem to chytnul a otáčel.U mě byl spíš problem v tom abych měl na všech dveřích shodnou výšku při zavření. Jo ta výška, to je také problém, snad to nějak zvládnu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tam je ten problem ze to má výřez...jestli uz mas ty chromovany, tak se koukni na ten zavit zevnitr a neni to cely kolecko, na jednom kousku je ploska...no a aby to slo vyndat tak ploska musi na plosku, to znamena, otoc ten jistici kolik presne o 180 stupnu, ne o vic, ani o min, jedine pak to pujde, delal sem to minulej tejden... Demontáž se u jednoho zdařila, jde to hodně ztuha. Problém ale bude, jak ty chromované namontovat, protáčí se mezi prsty, jsou úplně hladké. ja je mam ze skodovky i z navodem...chytit se to ma klestema a na ten kolik se navlika kousek hadice, asi cm dlouhej...ve skodovce to totiz davaj i s tou hadici...nekde se me to podarilo otocit uplne skvele, nekde uz tolik ne, kazdopadne drzej vsechny...s tou vejskou sem to neresil, zas az tak tezky mi to neprislo, placnul sem to tam, sedlo si to az nakonec a nahoru mi to nevyjelo, mam je vsechny stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já měl ty origo ze Škodovky, a je u toho ta hadička a použitelnej návod. ale je taky pravda, že jednu původní pojistku jsem vytrhl i s táhlem a následovalo rozdělávání dveří, s výškou taky nic moc a by byly všechny stejně vysoko-jsem puntičkář. I u toho origo je třeba prostě trochu improvizovat a trochu více trpělivosti , improvizace,citu a lásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 k tomuto tématu, jen pozor na ceny v současné době má ŠKodovka některé věci jako např. pojistky, koženou rukojeť ručky levné, na rozdíl např. od ALPA auto a pod, od kterého mi stejně nic nepřišlo ani odpověd na poptávku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.