Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj potřebuji poradit pro známé. Mají s tím dost velký poblém a neví co to je. Mají 1.9 tdi 4x4 combi. A je problém že po zahřátí auta najednou začne zběsile cvakat relé ale jen na volnoběh když se zmáčkne plyn tak to přestane a když se zase spustí tak hruba pod 1000 otáček zase začne zběsile cvakat. Díky moc za každou radu

Nazdárek nenapsal jsi ,ale kde to přibližně cvaká takhle se dá těžko poradit!

• Autor

v miste kolem pojistek aspon to tak vypada. Zacalo to delat po servise kdy bylo meneno cidlo vzduchu na turbo.Tak mne to bylo receno. A je to zajimave ze az po zahrati motoru a pod 1000 otacek.

v miste kolem pojistek aspon to tak vypada. Zacalo to delat po servise kdy bylo meneno cidlo vzduchu na turbo.Tak mne to bylo receno. A je to zajimave ze az po zahrati motoru a pod 1000 otacek.

jinak všechno funguje normálně, když to relé cvaká? To, že začne cvakat po 1000ot. je tím, že altík míň dobíjí a nejspíš má relátko někde špatný kontakt, tak to cvaká

jinak v prostoru nad pedálama pod pojistkovkou jsou tyto relátka:

S kontakt, žhavení/palivové, houkačka, cyklovač stěračů, podsvětlení přístrojů a v přídavném nosiči pak relé RJ TDI a podle výbavy: relé ostřiku světel, ESP, aut. převodovka, výhřev sedaček, ventilátoru-motor AHF a RJ pro MF volant a kontrolku prasklých žárovek

Upraveno od rolbar

mě tam něco taky cvaká,ale řekl bych vždy když zapne nebo vypne turbo, vždy kolem 2000 otáček a myslím, že jen u studenýho auta

zdravím.taky mi cvaká relé v místě někde u autorádia:-(mám pocit že to je ale páčkou na přepínání blikačů

• 2 týdny později...

Ahoj, tak jestli je to rele palivoveho cerpadla, tak at vymeni cidlo tlaku oleje.Zni to trochu krkolome,ale urcite to pomuze.Mel jsem tyz problem.Ale at si pospisi,nez si to cerpadlo spali.Upozornuju ostatni co jim nekde cvaka,ze toto je specifikum 4x4.Ta ma totiz jako jediny diesel palivove cerpadlo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.