hubo44 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD. To se mě taky málem stalo když mi jeden debil od Shellky málem natankoval benzin do TDi.To bych asi vraždil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Požičal som znamemu auto. Bola plna nadrž tak mi vratil plnu. Po 10km. som zastavil a už neštartovalo. Omylom mi dotankoval 15L. benzinu. Tak lano a do garaže. Pumpu ktoru mam v nadrži možem tym vytlačit palivo do bandasky. Jedna sa o fabiu 1,9TDI-PD. Hledej tady někde na foru . Předpokládám , že tvoje 1,9PD má čerpadlo v nádrži Pokud ano odpojíš přívodní hadičku u motoru, nějak třeba nastavíš a šup do kanistru. V pojitkovce propojíš , tak , aby ti šlo čerpadlo. Pak musíš dát ještě nový palivový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 To zamrzí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 A neni nahodou cerpadlo u dieslu delane tak ze se maze naftou? A benzin shodou okolnosti odmastuje? At si nezadre cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.