coppolapj Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No já mám ve voze taky tuhle škodováckou zrůdnost zkoumal jsem to a všechno je připřaveno na pozdější montáž madel. Pouze se musejí vyřezat otvory ve stropním tapecu, nebo ho vyměnit. Až to budeš mít tak poreferuj jak to šlo, ať vím do čeho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 co tim myslis skodovacka zrudnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppolapj Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 pouze pozastavení nad tím jak ve Škodovce šetří všude a na všem, by jim to taky hlavu neutrhlo kdyby tam ty madla dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Takže vo štvrtok mi došiel ten držiak na okuliare, dnes som sa pozeral za tapacír - miesto pre skrutku tam je, síce len perforované takže treba to prevrtať a môže sa montovať. Coppolapi máš pravdu, na takých pre výrobcu halierových záležitostiach by Škodovka nemala šetriť. Keby išlo len o tie madlá, ale svetlo v kufri - čo si myslím že je veľmi dôležité tam nie je. Auto má už 2,5 mesiaca ale ešte stále mi je smutno za Feldou a neviem sa rozhodnúť či som spravil dobrú kúpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 spojka: Jiste ze jsi udelal dobrú kúpu, at chces nebo ne, Fabie je mnohem dal, nez Felicie. Mel jsem Felicii 1.6 a prestoze jsem sel motoricky dolu (mam Combi HTP 12V), nikdy bych se k Felicii dobrovolne nevratil. Na svou dobu a moznosti byla Felicie super, ale Fabie je proste ne o jednu, ale o dve generace dal. At se jedna o tuhost a bezpecnost karoserie, bezpecnostni vybavu, podvozek (jizdni vlastnosti, komfort), rizeni ale i razeni (Felicie byla velmi dobra, ale lanovody u Fabie jsou proste neco jinyho) a nesmim zapomenout na brzdy, kde rozdil se pocita na svetelne roky. No a na zaver jen poznamenam, ze i halirove (a dnes uz madlo rozhodne nepatri mezi halirove polozky, ta doba je pryc) udelaji napr. v rocni produkci znacnou castku v usporach. Taky se mi nelibi, jak se v prubehu vyroby setri cim dal vic, ale je to "prirozeny" proces a dela se to vsude, snad pouze premiove znacky si to nemohou dovolit. Doporucuji jen pro zajimavost porovnat jednotlive vybavy Fabie v roce 2000 a 2007, ale neco podobneho udelejte treba i u Golfu V - je to snad jeste horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Maverick, dakujem za pochvalu Fábie, snáď si nańho zvyknem. No ale späť k téme. Dnes som namontoval držiak, nič som nemusel vrtať, prakticky za 10 minút to bolo namontované. Takže smelo dotoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.