Jump to content

madlá

spojka
 Share

Recommended Posts

Bol by jeden dotaz. Mám Fabku klassik a na plafóne je len jedno madlo (držiak) pri sedadle spolujazdca. Vzadu sú len dva vešiaky a u šoféra nič. Chcel by som dorobyť aj ostatné ale neviem či v karosérii je navarená matka už továrensky alebo to treba nejak vyriešiť. Ďakujem

Svojho času som si to chcel dorobiť aj ja a bol som sa nato opýtať v atoriz. servise tam mi povedali že tie matky tam niesu,ale moc som im neveril. Jedna je tam určite veď na ňu je ten vešiačik prichytený.Potom som sa na to vybodol,ale skús odtiahnuť ten tapacír a uvidíš.

He he.Tak to teda nie. :p Vzadu som mal vešiačiky a dve záslepky a vpredu pri vodičovi som mal dve záslepky.Takže som nič nemusel rezať ani vŕtať.Ja stále vravím,že nieje classic,ako classic.Ten môj bol pri kúpe trochu "operenejší". :rolleyes:

Edited by ramon

• 2 weeks later...

Vzdalenost otvoru pasuje, kdyz zvolis ten spravnej.

Cislo dilu je: 1J0857465 Y20 (perlove seda)

Cenu ted presne nevim, ale myslim, ze neco kolem 600,- Kc.

Objednat to ale musis u VW, Skoda takovy cislo dilu nezna.

Nakonec jen upozorneni, ze se do drzaku vejdou jen bryle mensich rozmeru.

post-9-1195394256_thumb.jpg

post-9-1195394273_thumb.jpg

No dnes som bol vo VW Seat salone. Vystavená Seat Altea mala ten držiak vo výbave, tam som si mohol odmerať vzdialenosť dierok. Je to 14,5 cm - tak ako u Fabky. Cena: 1190 Sk. kol100. Nakoľko to chcem, tak som to objednal. Pozajtra idem preto.

Tak to bych za to v životě nedal. :feve: