Jojo.b Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahojte.Po zapnutí kluča do prvej polohy mi zmizol celkový stav pejdených Km a objavil sa tam nápis ERROR,po vypnutí klúča sa znovu objavili Km.Nestretli ste sa s tým niekto.O akú chybu by sa mohlo jednať. Fabia 1,4 Mpi 44 kw. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 co hovori VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 co hovori VAG? Na diagnostike som zatial nebol,stalo sa mi to dnes ráno a po vypnutí a znovuzapnutí klúča sa to zatial neobjavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 vyzera to na sporadicku chybovu hlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Ahojte.Po zapnutí kluča do prvej polohy mi zmizol celkový stav pejdených Km a objavil sa tam nápis ERROR,po vypnutí klúča sa znovu objavili Km.Nestretli ste sa s tým niekto.O akú chybu by sa mohlo jednať.Fabia 1,4 Mpi 44 kw. Ďakujem. Vadný kontrolní součet v EEPROM budících. Buď sis hrál s daty a nebo si VAGem/VASem poškodil data. Dá se jednoduše opravit. Buď přehráním dat nebo od profíka přes budíky,který opraví kontrolní součet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.