Jakub - škodík Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně. Alternátor nemá Ah, ale jen A. Pro benzín je to normální hodnota, pokud nemáš audiozástavbu o výkonu x-kW. Hodně to být nemůže, silnější zvládá rychlejc dobíjet baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Taky mám 90A ---a určitě z fabriky, do servisu to nedávám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 určitě 90A, pokud budeš měnit za silnější, nezapomeň dát i jinou pojistku nad baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně. Alternátor nemá Ah, ale jen A. Pro benzín je to normální hodnota, pokud nemáš audiozástavbu o výkonu x-kW. Hodně to být nemůže, silnější zvládá rychlejc dobíjet baterku... Super, dík, tak já ho tam nechám. Auto je v maximálce, ale vše je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.