Publikováno Říjen 23, 200717 r Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně.
Říjen 23, 200717 r Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně. Alternátor nemá Ah, ale jen A. Pro benzín je to normální hodnota, pokud nemáš audiozástavbu o výkonu x-kW. Hodně to být nemůže, silnější zvládá rychlejc dobíjet baterku...
Říjen 23, 200717 r určitě 90A, pokud budeš měnit za silnější, nezapomeň dát i jinou pojistku nad baterkou
Říjen 23, 200717 r Autor Ahoj, neví někdo kolik má mít alternátor Ah v OI turbo 110/132 kW ? Mám tam 90 Ah a nevim zda je to OK nebo málo či hodně. Alternátor nemá Ah, ale jen A. Pro benzín je to normální hodnota, pokud nemáš audiozástavbu o výkonu x-kW. Hodně to být nemůže, silnější zvládá rychlejc dobíjet baterku... Super, dík, tak já ho tam nechám. Auto je v maximálce, ale vše je origo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.