Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No já nechávám měnit jen gumy.

Cena 501Kč vč. DPH

Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,-

Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul.

Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. :palec2:

Vloženo
No já nechávám měnit jen gumy.

Cena 501Kč vč. DPH

Kde ti je mění mě řekli ve škodovce že je jako náhradní díl nemají jen komplet stěrače (aero).900,-

Jsem z Ostravy a mění mi je RT-TORAX na Rudné ul.

Dělám To 2x ročně a kvalita srovnatelná s origo stěrači. :palec2:

ale ja tam mam jen takove ty gumy.To bude asi drazsi nez normalni sterace

Vloženo

U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet.

Vloženo
U nich se dá gumička taky vyměnit, ale hlavně koupit kvalitní normální. Žádný silikonový nebo grafitový - nemám dobrou zkušenost. Navíc ty packy u těch stěračů vydrží tak 2 výměny, pak se ulomí a gumička nebude mít za co držet.

tak uz sem koupil v autorizovane prodejne skoda v domazlicich cena 750Kč.plna spokojenost

• o 4 týdny později...
Vloženo

A náhradní gumičky do origo AERO stěračů se taky prodávají a je to 1J0955429A za cca. 320,-Kč pár - zakoupeno v Amondu Kladno 8.11.2007 (ne každý prodejce ŠKODA je nabízí a někdy je neumí ani najít v Etce... !!! ) Pasat

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 8 let později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 27. 1. 2017 na 14:26, Farock napsal:

Mám jedny doma a jsou mi na nic, jsou na supa do  05. Mají takový divný držák mě na 07 nepasuji jsou origo za 500 Kč nechám. 

DSC_0168.JPG

DSC_0167.JPG

DSC_0166.JPG

Zdravím, já bych teda téhle nabídky moc rád využil, pokud je to tedy ještě aktuální -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...