Lewis Vloženo 4. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2006 Přesně tak... Už ji mám v garáži... Žlutou třídveřovou Ibizu... Jen nemám na fotce tu svou tak jsem musel do avataru dát z letáku Cupru... Odmysli si ten přední nárazník a je uplně stejná... (Ten nárazník schánim... Tuning na sebe nenachal dlouho čekat...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2006 Sdílet Vloženo 4. Únor 2006 Lewis: Od MR2006 budou mit vsechny Ibizy tenhle naraznik, tak to nebude problem sehnat... http://news.auto.cz/?article=5599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2006 Já jsem si myslel taky... ALe když se podíváš pozorně... Fakt pozorně... zjistíš že je jinej... Jsem pěkně naštvanej... neřekli že příjde facelift... nicméně na novou ibizu by mi asi nedali takovou slevu... A já jsem si řikal že se sleva nedává zadarmo... Takže jsem byl celkem naštvanej protože už 14 dní schánim nárazník z Cupry a když jsem objevil kde jde koupit za slušnej peníz tak jsem zjistil že velice podobný budou mít všechny obyč ibizi... Takže prd tuning... asi budu muset ještě někde hledat a uvidim... nemění na tom nic že se mi prostě líbí nejvíc ze všeho a jsem prozatim pevně rozhodnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2006 Tak felda už je v naprosto seriovým stavu... Uplně mě překvapilo jak běží potichu a čistě s norm výfukem a airboxem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2006 Kluci Prodávám přední a zadní nárazník, HP Sporting set, volant i s nábou, zrcátka M3, haubnu na starou tvář, masku milotec na starou tvář... na zbytek mám dohodnutý i kupce nebo mi to pujde dát na ibizu tak asi nic, ale kdyby jste měli někdo zájem kontaktujte mě přes icq nebo meil... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 6. Únor 2006 Sdílet Vloženo 6. Únor 2006 Kluci Prodávám přední a zadní nárazník, HP Sporting set, volant i s nábou, zrcátka M3, haubnu na starou tvář, masku milotec na starou tvář... na zbytek mám dohodnutý i kupce nebo mi to pujde dát na ibizu tak asi nic, ale kdyby jste měli někdo zájem kontaktujte mě přes icq nebo meil... díky Zajimalo by me jako kolik by si rad za ty HP podvozek a za tu haubnu na starou tvar a masku k tomu??? diky napis co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Únor 2006 Sdílet Vloženo 7. Únor 2006 co pak jiřiku už tě nebavil mazlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2006 Mazlik bavil a líbil se mi ale má přecejenom dost najeto a nemá ABS, klimu a pytle a servo a výškově stavitelný sedadlo a ani nemá seřizovatelnej volant ve dvou osách a taky není třídveřovej no prostě Ibiza byla jasná volba... (vyjde asi o 100 lacinějc než fabule v tý samý výbavě...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Únor 2006 Sdílet Vloženo 9. Únor 2006 Mazlik bavil a líbil se mi ale má přecejenom dost najeto a nemá ABS, klimu a pytle a servo a výškově stavitelný sedadlo a ani nemá seřizovatelnej volant ve dvou osách a taky není třídveřovej no prostě Ibiza byla jasná volba...(vyjde asi o 100 lacinějc než fabule v tý samý výbavě...) a co octávie ta tě nenapadla ,mohl by jsi stát vedle mě ,jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 9. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2006 Jiřiku to budu stejně akorát asi ne v Doksech... Leda že bych jim nakecal že je to novej model škodovky, ale pochybuji že to projde... Mám všechny neony z feldy vyndaný a naskládaný v pokoji a připravený na montáž... Jen sem si je tak ze srandy spočítal... Mám jich neuvěřitelných 17... Plus ty tripl blesk strobo a 2 krát norm obyš strobo... (Potom se mi v pokoji válí celá hi-fi instalace co tam půjde... no je to síla...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Únor 2006 Sdílet Vloženo 10. Únor 2006 Jiřiku to budu stejně akorát asi ne v Doksech... Leda že bych jim nakecal že je to novej model škodovky, ale pochybuji že to projde... Mám všechny neony z feldy vyndaný a naskládaný v pokoji a připravený na montáž... Jen sem si je tak ze srandy spočítal... Mám jich neuvěřitelných 17... Plus ty tripl blesk strobo a 2 krát norm obyš strobo... (Potom se mi v pokoji válí celá hi-fi instalace co tam půjde... no je to síla...) tak jsem na to Jířo zvědav až to poskládáš .....aby jsi mi nedělal ostudu až budeš vedle mě stát ...........tak na jaře chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 10. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2006 Jiřiku to budu stejně akorát asi ne v Doksech... Leda že bych jim nakecal že je to novej model škodovky, ale pochybuji že to projde... Mám všechny neony z feldy vyndaný a naskládaný v pokoji a připravený na montáž... Jen sem si je tak ze srandy spočítal... Mám jich neuvěřitelných 17... Plus ty tripl blesk strobo a 2 krát norm obyš strobo... (Potom se mi v pokoji válí celá hi-fi instalace co tam půjde... no je to síla...) tak jsem na to Jířo zvědav až to poskládáš .....aby jsi mi nedělal ostudu až budeš vedle mě stát ...........tak na jaře chlape Jasný... snad se to nějak zbouchá do jara... Nemůžu přijet na sraz s plecháčema a seriovými nárazníky... Ted musim prodat věci z feldy a splašit někde penízky abych si mohl koupit kola a nějaký kit nebo něco a vyrážim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2006 Sdílet Vloženo 11. Únor 2006 Jiřiku to budu stejně akorát asi ne v Doksech... Leda že bych jim nakecal že je to novej model škodovky, ale pochybuji že to projde... Mám všechny neony z feldy vyndaný a naskládaný v pokoji a připravený na montáž... Jen sem si je tak ze srandy spočítal... Mám jich neuvěřitelných 17... Plus ty tripl blesk strobo a 2 krát norm obyš strobo... (Potom se mi v pokoji válí celá hi-fi instalace co tam půjde... no je to síla...) tak jsem na to Jířo zvědav až to poskládáš .....aby jsi mi nedělal ostudu až budeš vedle mě stát ...........tak na jaře chlape Jasný... snad se to nějak zbouchá do jara... Nemůžu přijet na sraz s plecháčema a seriovými nárazníky... Ted musim prodat věci z feldy a splašit někde penízky abych si mohl koupit kola a nějaký kit nebo něco a vyrážim... tak ti držím končetiny,at se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 16. Únor 2006 Sdílet Vloženo 16. Únor 2006 http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=442 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 17. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2006 jj ten znám... již jsem ho četl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 17. Únor 2006 Sdílet Vloženo 17. Únor 2006 to sem uz taky cetl... ale nevim nevim jak se na to budou divat na stk?? pak kolik to stoji od vjeti auta knim a vyjeti s plne funkcnim turbem, a pak jestli se to prehlasuje nebo jaka je pojistka??? a takovy ty veci kolem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 chtel sem se zeptat??? nebavi me davat vysoky palky za nalakovani, jelikoz furt je co striknout... tak se do toho hodlam pustit... jen by me zajimalo čím do toho jit... Na trhu sem zhlidl ze jsou elektrycky digitalni strikaci pistole a nebo kompresor s prirlusenstvim??? ptam se co je lepsi.... a jaky jsou rozdily + na co se mam divat pri jeho koupi... scim se mi bude pracovat lip a co bude vysledne vypadat lip....??? diky za typy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 22. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 Tak dnes se konečně prodala felicie... Snad mě tu ještě budete brát a doufám že si na mě zvyknete i se španělem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Tak dnes se konečně prodala felicie...Snad mě tu ještě budete brát a doufám že si na mě zvyknete i se španělem... Otazka je, jestli si spanel zvikne na nas???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. Únor 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Rozhodně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2006 Tak trochu z jinýho soudku... Aby se tu něco dělo popíšu co už jsem provedl s Ibou... Hned se tam stěhovalo radio... Loketka z feldy a diademy... Potom časem woofer a ovály... přední repra ještě stále čekaj na svou montáž, ted jsem v pátek přidělal hlinikový nastavce na koberečky a hliníkový pedály... Koupil jsem si kolečka... 16" v pondělí by měli být nazutý... 205/45 Continental contactsport2... prý to není tak špatná guma... Doma čekaj na lak kliky v plniči a křidýlko... ale lak budu dávat dělat najednou... se zrcátkama plastama z interieru a s motorem... snad seženu i nějaký plasty... prahy jdou z feldy takže jsem happy... ale dřív než budu něco lakovat nebo něco montovat tak to snížim a rozšířim... na nápravě o 4cm...(2cm pod kolo) a asi tak 4,5cm dolů... potom se uvidí jaký tam budu moct dát plasty páč ty prahy to snižují ted o dost a neumím si moc dobře představit jak budu jezdit s prahama 5cm od země... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 6. Březen 2006 Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 to mas recht.... jelikoz ted to mam tak 12 - 15 cm snizeny a muzu rict ze sem se modlil kdyz sem v praze prejizdel vyvyseny tramvajovy prejezd u Andela... lidi okolo trochu koukali ze to asi skrtne.. jel sem tak rachle ze me i mravenec predbehl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2006 Tak dneska jsem objednal pružiny... 50/40 to bude asi masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2006 Trochu se to pohlo... Nárazníky z cupry jsou objednaný a dokonce už i připravený k vyzvednutí... Pružiny stále ještě nedorazily... Musim si holt počkat... Chtěl jsem se zeptat na váš názor ohledně prahů... Mám doma prahy z feldy v rieger stylu... Mám je tam dát nebo je to už out... Jsem na váškách... Stále se mi líbí nejvíc ale bojim se už jsou prostě moc okoukaný taky se bojim že to bude až moc nízký... přecejenom 5cm je dost a k tomu ještě úrahy... Taky try nárazníky nejsou uplně nízký a ty prahy asi budou níž... Zase by byly lepší než nic... no nevim tak se ptám... Chci slyšet něčí názor... Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin z HK Vloženo 18. Březen 2006 Sdílet Vloženo 18. Březen 2006 Co je tam přiložit, něčím podložit a vyfotit? Pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.