Lewis Vloženo 5. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2005 Taky si za ně všechno nekoupíš... Ale je toho podstatně méně než opačně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 To jo takovych 700 000 na supru by mozna stacilo podle stavu ,roku vyroby,najezdenych km atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 kua zas mi zateka do auta vzdyck jak zaprsi tak mam mokrou podlahu u spolujezdce.Nektere servisy neumi ani okno vymenit poradne to aby si clovek delal vsehno sam.Tak zas to musim sundat a najit kudma to zatyka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 No to asi budeš muset... Já Ti asi nepojedu pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Ty jo lidi tak kde jste??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 ja sem tady vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šigy Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Ty jo lidi tak kde jste??? Tady Ty woe u nás během 4 hodin nasněžilo 20cm sněhu a sněží a sněží a sněží dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White-tiger Vloženo 6. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 Ty jo lidi tak kde jste??? Tady Ty woe u nás během 4 hodin nasněžilo 20cm sněhu a sněží a sněží a sněží dál u nas taky zitra nejdu do skoly tak pujdu DRIFT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2005 U nás v čechách nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2005 Takže... Určitě jste zaznamenali vychřici která se prohnala krz Čechy... Myslel jsem si že to nebude tak ostrý... V pátek cestou ze školy mi začali narážet větve do autíčka... Boční vítr mrcha jedna... No ale co to se přežene a odpoledne pojedu pro mladou do Mimoně a z Mimoně k ní do Ústí... Cesta do Mimoně v pohodě táměř bez vítru... Ale v u mladý mi obušovali auto další větve... Smůla pojd jedeme od sud rychle... Jen co vyjíždim z Mimoně cestou na Českou lípu tak štígro největší... Slyšim jak mi padaj větve ze zhora na auto... tak se podívám střešákem co se děje a přímo vedle nás slyšim dřřř... Těsně vedle nás žuchl strom... Naštěstí padal podél silnice a né napříč... Další jsem viděl přímo v Český Lípě... Popojížděli jsme pomalinku a najednou naproti nachodník spadl smrk... Ten se vyvrátil... štěstí že na tom chodníku nikdo nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2005 Jinak kluci... Musim se omluvit... Ted Vás trochu zanedbávám a zřejmě bohužel i budu... Mám před zkouškama a musim se učit... Nezbývá na nic čas... Tak mě omluvte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 19. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2005 to mas racht chlape... jen se pekne uc a pak rekni jak si dopadl.... hodne stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2005 Když ono se do toho člověku vůbec nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 10. leden 2006 Sdílet Vloženo 10. leden 2006 da se vymenit prevodovkovej olej doma tak jako motorovej nebo neco k tomu potrebuju a jestli jo tak jak a co... a co mam pouzit za olej ...priklad Castrol TAF-X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 10. leden 2006 Sdílet Vloženo 10. leden 2006 Mně je 26 a sen je Porsche 911 GT2 309 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. leden 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2006 Sen je porsche... a nebyl bych ani tak náročnej... třeba i ten nejlevnější boxter... Jinak kluci moc se omlouvám moc mě tu ted nevidíte... Není čas... škola pořád stojí a navíc mě ještě otravuje s různými zkouškami... Navíc nechci nic předvídat, ale felda jde z domu... rád bych něco novějšího, bezpečnějšího a s klimou... Asi vás sem budu chodit navštěvovat i nadále ale už nebudu takový zažranec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. leden 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2006 Kluci mimochodem udělal jsem si zde nové téma že felda je na prodej... vaše jsem vždy tak po týdnu až 14 dnech přesunul... nebudu těžit z toho že jsem moderátor a pak to také přesunu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 16. leden 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2006 Jo mimochodem pokud se neprodá tak jak je...(jakože si myslim že se neprodá) tak půjde do světa seriová a já pak budu mít všechny díly zvlášt... Cena není přemrštěná... je pečlivě spočítaná z dílů co tam jsou... vycházim z ceny seriové feldy 85 000,- a k tomu připočítávám cenu všech dílů co tam jsou a za kolik je prodám zvlášt... došel jsem k cene okolo 125... kdyby si někdo koupil seriovou a dával tam to co tam je tak to výjde o hodně dráž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 17. leden 2006 Sdílet Vloženo 17. leden 2006 cklape... co blbnes... ja se tesil jak budem stat vedle sebe v doksech na srazu a ty mi udelas tohle.... nerikam ze ji mam tak upravenou jako ty ale rikal sem si pokecame porovname dame nejaky typi atd.... Aspon uz mas predstavu do ceho pujdes???? abych te potkal na ulici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 17. leden 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2006 Zatim jsem zamilovanej do 206 ale než to prodám tak nic kupovat nebudu... možná že se naskytne něco uplně jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 18. leden 2006 Sdílet Vloženo 18. leden 2006 Zatim jsem zamilovanej do 206 ale než to prodám tak nic kupovat nebudu... možná že se naskytne něco uplně jinýho... taky se mi libi ale je moc tesna ve vnitr .... lepsi je 307 ale ten je cenove nekde jinde...tak nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 21. leden 2006 Sdílet Vloženo 21. leden 2006 Zdravím, nevím kam to dát, tak se ptám tady: Pro svoji (vědeckou???) práci ve škole bych potřeboval rozkreslenou převodovku z Felicie 1.3. Jde mi hlavně o rozmístění součástí uvnitř, podélné a příčné řezy, rozměry... Bylo by něco takového k dispozici? Předem děkuji. Miloš Nosek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda ABI Vloženo 23. leden 2006 Sdílet Vloženo 23. leden 2006 kolik vam je let abychom priblizne vedeli s jak starym jedincem mluvim. Lewis ma rikal 21, ja mam 18 skoro 19 a ostatni?+ jaky auto je vase sen ? moje je Toyota Supra MKIV 3.0 bi turbo Já mám 26 a sen mám taky Lancia HF Integrale Martini edition Tak to je muj sen,škoda že jen sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda ABI Vloženo 23. leden 2006 Sdílet Vloženo 23. leden 2006 kolik vam je let abychom priblizne vedeli s jak starym jedincem mluvim. Lewis ma rikal 21, ja mam 18 skoro 19 a ostatni?+ jaky auto je vase sen ? moje je Toyota Supra MKIV 3.0 bi turbo Já mám 26 a sen mám taky Lancia HF Integrale Martini edition Tak to je muj sen,škoda že jen sen hrozná pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 LEWISI - co sis to tam dal do toho avatasu... to je tvuj nastupce tveho mazlika??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.