Malta Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 škube co? motor, řízení .... je potřeba blíže specifikovat, takto těžko někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 (editace) No to je fakt a škube to vubec v autě?? Někomu to při jízdě zas hučí... Ne ale dost srandy, určitě by bylo od věci popsat problém blíže a trochu ho rozvinout, specifikovat přesně problém. To třeba mě nad 90 Km/h když začnu prudce brzdit tak to docela kope do volantu a vibruje, jsou to poloosy, možná zvlněné kotouče či něco jiného.?? Zatím to monitoruju, ale kdyby někdo mohl poradit nebudu se zlobit. díky. (Problém vyřešen již v jiném tématu..) Editováno: 12. Květen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ádoš HD Krejčí Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Zdravim chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenost s tapecem z octavky na feldu ??? a jestli to vůbec jde ?? :-) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Podle mě jde hodně věcí.. Ale vzhledem k tomu, že jsou to rozměrově rozdílné díly(rozměry aut), tak bych řek, že to nestojí za tu námahu a práci, je lepší si uzpůsobit ty stávající či jinak obnovit,potahnout,polepit,přečalounit,přebarvit .. (nebo o co ti vlastně jde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexandr.UL Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 (editace) hoši sou nějaký srazy felicií?,a jen tak mimochodem nevíte kde se daj koupit červený žárovky do koncovejch světel,na netu na žadný stránce neměli všechny 3 co sou potřeba ,koupil jsem bílý světla koncový Editováno: 26. Červen 2012, autor: Alexandr.UL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmsplck Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 V 1. 12. 2005 at 22:52, Lewis napsal: Tak jsem to udělal... jestli jste si všimli tak většina dotazů na nějaké téma končí veřejnou rozpravou o něčem jiným... proto toto nové téma... dobrý den oočil jsem u felicie volant uplne na levou stranu a nejak se mi zasekl auto bylo zaparkovane a o neco sem se pokousel co mam udelat aby jem ten volant dal zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Křísíš 4 roky chladnoucí mrtvolku. Buď se podívej sem: http://forum.skodahome.cz/forum/319-podvozek/ anebo sem: http://www.feliciaklub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.