MELLO Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Tak mi začala občas při studeném startu ( ráno ) blikat kontrolka chladící kapaliny. Stačí vypnout motor, znovu nastartovat a je to v pořádku. Myslíte si, že to bude tradiční již chyba koncernu VW expanzní nádobka? Kolik si mám v takovém případě připravit $$? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 nie je tam len zanesene to cidlo ? malo by stacit vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 To mě nenapadlo, na to se ještě musím podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 nova nadobka stoji cca 500 Sk cislo neviem, ale skusil by som v prvom rade vycistit cislo nadobku by som necistil, rovno vymenil za novu a pri tej prilezitosti vymenil aj komplet za novu chladiacu zmes (samoska ze s preplachom vody) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tak mi začala občas při studeném startu ( ráno ) blikat kontrolka chladící kapaliny. Stačí vypnout motor, znovu nastartovat a je to v pořádku. Myslíte si, že to bude tradiční již chyba koncernu VW expanzní nádobka? Kolik si mám v takovém případě připravit $$? Staci kdyz dolijes chladici kapalinu (destil. vodu) mirne nad max a problem zmizi. U me to funguvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.