Maťo M. Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Našiel som zopár zapojení kábla OBD II chcel by som sa opytať či niekto nema s takymto podomácky urobeným káblom skúsenosti alebo či by to mohlo fungovať. Nechce sa mi platiť 1990 Kč keď si to možem urobiť doma. Navyše moc toho o komunikácii auta s PC neviem tak sa mi investovat moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 je to skopčene z www.id2.cz ja ten kabel použivam k spokojnosti, keď ho urobiš SMT tak sa zmestí rovno do konektoru inak hladaj, táto problematika sa tu už omielala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Kabel se dá tady na fóru koupit myslím za 850,- Kč a na Aukru jsem ho viděl asi za 950,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 ten kabel co sa tu predava za 850 czk je so shippingom z ebay za 24USD co je asi 600skk bez drazenia kup hned. inak je od 1USD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamast Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Podívej se na toto http://www.obd2.ic.cz/vag_skoda.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Profor v scheme z id2-ky je pin 2 na Si9243 nezapojeny a na osadzovacom plane je spoj s pin 7 na Canon 9. Ako to ma byt spravne? Nemohol by si mi poslat navrh na plosak? Vdaka Editováno: 28. Říjen 2007, autor: kofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 profor ma uz stve ze co si ja musim kupit on si vyrobi...a to jeho vyrobene je lepsie ako kupene....hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Je to tak, musiš to spojiť rovno s tym CANON konektorom. Cartman: ale neeeeee Profor v scheme z id2-ky je pin 2 na Si9243 nezapojeny a na osadzovacom plane je spoj s pin 7 na Canon 9. Ako to ma byt spravne? Nemohol by si mi poslat navrh na plosak? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 asi to s proforom vyriesim fyzickou hadkou, toto sa uz neda vydrzat, nepocka...predbieha sa....vyraba veci na vlastnu past...toto nie je normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 žiadne fyzicke násilie...veď videl si aký som ja chatrný....:-( asi to s proforom vyriesim fyzickou hadkou, toto sa uz neda vydrzat, nepocka...predbieha sa....vyraba veci na vlastnu past...toto nie je normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 tak ja neviem. asi ta zavolam jest a prepcham ta tak ze prasknes. sak ja nemam cas robit ani polovicu veci co robis ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 nevie niekto poradit ako urobit redukciu aj na favorit? Ako zapojit zasuvku favorita na kabel z ID2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.