kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ahoj, potřebuju pomoct, mám škodu octavia r. v. 99 předělanou na facelift a přes noc mi přestal jít centrál a stahování oken, a to jsem jen testoval vagem a nic jsem neměnil, teď jsem z toho v pasti a nevim co s tim. Tohle píše vag Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1J0 959 799 AH Komponent: 5N Zentral-SG Komf. 0001 Kódování: 04097 Opravna #: WSC 31480 4 Nalezeny chyby: 01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386) 49-00 - bez komunikace 01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387) 49-00 - bez komunikace 01333 - rid.jedn. dveri vzadu vlevo (J388) 49-00 - bez komunikace 01334 - rid.jedn. dveri vzadu vpravo (J389) 49-00 - bez komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Nekomunikujou di dveřní jednotky.Divné že všechny 4 najednou.Zkus reset,základní nastavení,pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Nekomunikujou di dveřní jednotky.Divné že všechny 4 najednou.Zkus reset,základní nastavení,pojistky Ono je to složitější, já ti napíšu jak to začalo: Na levých zadních dveřích se rozbila stahovačka, tak mi jí kámoš vyměnil, ta nechtěla komunikovat, s předkem, tak jsem si koupil kabel a mam vag 3.04 a tam jsem zjistil chybu že je jiná generace tý stahovačky tak jsem od něj dostal co tam byla před tim a když jsem šel dneska ráno do auta jí vyměnit, tak se mi odemknul jenom kufr na dálku a přestalo uplně jít stahování oken a tak jsem se v tom nějak hrabal ve vagu a teď už mi to neodemyká ani kufr. Jak se dělá ten reset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 zkontroluj ještě pojistky č. 38 jestli bude OK tak možná odešel CAN převodník v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 zkontroluj ještě pojistky č. 38 jestli bude OK tak možná odešel CAN převodník v komfortce Pojistky jsou v pohodě, nemohl jsem něco zkurvit v tom vagu? nějaký nastavení nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) zkontroluj ještě pojistky č. 38 jestli bude OK tak možná odešel CAN převodník v komfortce Pojistky jsou v pohodě, nemohl jsem něco zkurvit v tom vagu? nějaký nastavení nebo něco? VAGem ne, ale ta jiná jednotka může zkratovat CAN vedení a tím přetěžovat převodník jestli máš možnost zkus druhou komfortku Editováno: 24. Říjen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Tu možnost vyzkoušet jinou, nemam, jsem fakt začátečník, asi to budu muset někam dát, jestli to udělala ta jiná stahovačka tak to by byla fakt smůla, protože jsem jí tam měl tak dva měsíce a když jí chci jít vyměnit tak se to po.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Je pravda, že když se tam dala ta špatná, tak už to dělalo blbosti, při stahování a zatahování oken se třeba třikrát zasekly než se zavřely a ještě se chci zeptat, kde se ta komfortka nachází a jak poznám verzi tý komfortky?Abych kdyžtak zkoušel správnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pane neber to špatně ale svěř to někomu kdo to udělá a nebudeš mít starosti a nenapácháš tam další závady mozky staré generace mám doma na 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pane neber to špatně ale svěř to někomu kdo to udělá a nebudeš mít starosti a nenapácháš tam další závady mozky staré generace mám doma na 99 A nevíš o někom ze severních čech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pane neber to špatně ale svěř to někomu kdo to udělá a nebudeš mít starosti a nenapácháš tam další závady mozky staré generace mám doma na 99 A nevíš o někom ze severních čech? Já Praha ,cosby morava jinak nevim.....díly mohu poslat kdyžtak přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostrapat Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pane neber to špatně ale svěř to někomu kdo to udělá a nebudeš mít starosti a nenapácháš tam další závady mozky staré generace mám doma na 99 A nevíš o někom ze severních čech? Já Praha ,cosby morava jinak nevim.....díly mohu poslat kdyžtak přes SZ Díly bych sehnal ale spíš bych potřeboval někoho aby mi s tim pomohl, abych nekupoval tisíc věcí zbytečně, ale jinak moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekvv Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Pane neber to špatně ale svěř to někomu kdo to udělá a nebudeš mít starosti a nenapácháš tam další závady mozky staré generace mám doma na 99 A nevíš o někom ze severních čech? Já Praha ,cosby morava jinak nevim.....díly mohu poslat kdyžtak přes SZ Díly bych sehnal ale spíš bych potřeboval někoho aby mi s tim pomohl, abych nekupoval tisíc věcí zbytečně, ale jinak moc dík kostra tak zajed k vlastovi do rumburku řekni že te posílám a on ti to udělá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.