creck Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No ja kdyz kupoval auto taky se symphony radiem na kazety, tak mi to psalo ze mam zadat kod kvuli toho, ze auto dlouho stalo a baterie nemela energii, ale kdyz jsem pak zapnul po nabiti tak se rozlo bez pinu. Kdyz ale odpojis radio tak to chce taky pin ale vyndas a zandas klic a zase ti naskoci bez pinu. Kdyz vymenis baterii tak newim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) při výměně baterky neměj klíč v zapalování, rádio měj vyplé na rádiu, pak by to nemělo chtít kod Editováno: 24. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal. Já to štěstí měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 diky moc vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pec@ Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík Editováno: 3. Listopad 2007, autor: Pec@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík AHOJ.Nic my neprislo. posli este raz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Ahoj, mam presne stejny problem, muzes mi poradit? Vyrobni cislo radia je SKZAZ2C 0045575 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Čau Prochy, pořád nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Čau Prochy, pořád nic? A pořád nic. Umí to ještě někdo, prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Cau koupil jsem autoradio bez kodu z CZ navodem mohl by jsi mi zjistit kod podle Ser.cisla: SKZAZ9F 3798363.Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.