creck Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
francoa Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 No ja kdyz kupoval auto taky se symphony radiem na kazety, tak mi to psalo ze mam zadat kod kvuli toho, ze auto dlouho stalo a baterie nemela energii, ale kdyz jsem pak zapnul po nabiti tak se rozlo bez pinu. Kdyz ale odpojis radio tak to chce taky pin ale vyndas a zandas klic a zase ti naskoci bez pinu. Kdyz vymenis baterii tak newim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 (edited) při výměně baterky neměj klíč v zapalování, rádio měj vyplé na rádiu, pak by to nemělo chtít kod Edited October 24, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Pokud je rádio dané z výroby,bude komunikovat,pokud né,zkus rádio vytáhnout,jestli to na něj někdo už nenapsal. Já to štěstí měl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
creck Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 diky moc vsem za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pec@ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (edited) koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík Edited November 3, 2007 by Pec@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Ahoj, posilal jsem ti SZ - můžeš odpovědět? Dík AHOJ.Nic my neprislo. posli este raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeniczek Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Ahoj, mam presne stejny problem, muzes mi poradit? Vyrobni cislo radia je SKZAZ2C 0045575 Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolešo Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolešo Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Čau Prochy, pořád nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolešo Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 To PROCHY603: Poslal jsem ti SZ Čau Prochy, pořád nic? A pořád nic. Umí to ještě někdo, prosím ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtfcobra Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 koupil jsem v bazaru octavku s origo radiem symphony na kazety a po procitani fora tu kazdy strasi ze kdyz budu chtit vymenit baterii a znovu zapojim novou bude to po me chtit kod radia je to pravda nebo jen bludy, v bazaru mi rekli ze by to radio melo komunikovat s autem a do jineho auta nejde dat, podotykam ze mi zadnej kod nedali Cau. posli mi vyrobne cislo radia , poslem ty PIN KOD RADIA. Cau koupil jsem autoradio bez kodu z CZ navodem mohl by jsi mi zjistit kod podle Ser.cisla: SKZAZ9F 3798363.Moc díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts