Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mě nerozházíš :)

to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl kol1

ty seš takovej kalič jo Bobe? lol

ba ne ;)

no jen aby :p co Bobe, nedáme někdy srázek? :)

hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci :p

njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: :smich: ;) a jak se vede draku?

ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese :palec2: no vede se celkem dobre a co ty ;)

Bobik, ok tak minimálně na ten předvánoční bych se vydal, ale řádění na sněhu taky můžu :) hlavně bacha na spojku :smich:

to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl kol1

ba ne ;)

ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese :palec2: no vede se celkem dobre a co ty ;)

jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: :smich: :smich:-_- jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely :)

ba ne ;)

jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: :smich: :smich:-_- jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely :)

tak to je super,doufam ze budes spokojeny :palec2: jo a nezapomen si sebou vozit nahradni baterku,treba ji budes potrebovat pri tom hrani na parkovisti pred zakladkou lol:smich:

s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu :p teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií :kuk: jooo, už aby byla sobotááá :band

s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu :p teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií :kuk: jooo, už aby byla sobotááá :band

tak tohohle vyrobce slysim prvne :kuk: no v sobotu maji ale ve skole zavreno :p ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje :) az prijedes tak si to rad poslechnu ;)

tak tohohle vyrobce slysim prvne :kuk: no v sobotu maji ale ve skole zavreno :p ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje :) az prijedes tak si to rad poslechnu ;)

no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu ;) taky sem to četl poprvý lol si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit :( tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich: :smich: -_-

no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu ;) taky sem to četl poprvý lol si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit :( tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich: :smich: -_-

tak si to precti jeste jednou lol no tlumeni by chtelo,ale co jestli mas zesak jen na basak a ten mas ve vytlumenem boxu tak bych to zatim neresil ;) zkus kdyztak prulizky v parku lol

vloni před Vánocema:

Fidelek

JaKr

kláca

Profor

Bemo

Crake

Fíla

Strojvůdce

Lewis

Olin

a další s otazníkem - nevím jestli byli

P2M

MichalF

Petr81

a v zimě na sníh tradičně:

Fidelek

P2M

kláca

Fishkaa

JaKr

a pak vždy kdo se přidá...

neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum

Sraz an zimákách a sraz před Vánocema? Jaktože nic nevím Bobíku :help:?

Jinak jsem už hlasoval, abys mě neobvinil z OT :p

Pánové to už je OT jak prase lol ale celkem dobry téma lol

no bobik toto si docielil ! ze sa vsetci bavia si strasne rad dufam :)

Ale ale chlapi !!!! K TEMATU !!!! :D Prkotinky si preberajte niekde inde. Tu sa preberaju vazne veci. HEH lol

dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi :palec2:

vloni před Vánocema:

Fidelek

JaKr

kláca

Profor

Bemo

Crake

Fíla

Strojvůdce

Lewis

Olin

a další s otazníkem - nevím jestli byli

P2M

MichalF

Petr81

a v zimě na sníh tradičně:

Fidelek

P2M

kláca

Fishkaa

JaKr

a pak vždy kdo se přidá...

neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum

malá sebestřednost lol

jo a tohle " :fakac: " sem chtěl udělat já kol12:smich:

• Autor

asi budu psát sebe jako posledního ne :kol-64:

Bobe, ty seš fakt :kol-87: [zvíře]

:kol-98: :kol-98: :kol-98:

• Autor
no bobik toto si docielil ! ze sa vsetci bavia si strasne rad dufam :)

měli by snad plakat? :kol-26:

chce to....kol11

Pravdu má JogoFogo, späť k téme a nie riešiť nejaké zrazy.... lol lol lol

Tu sa teda pekne <> riesia :doh

tu nie, v linku prispevku na strane jedna....

to je základ etikety ty barbare :kol-128:

Bobajz nedomlouvej si tady srazy. Nebo TI P2M tuhle anketku přesune do srazu a akcí. :p

Jinak jeden spam: Ahoj. :)

• Autor

to je základ etikety ty barbare :kol-128:

Etiketu tu já znám, ale co má lahev společnýho s tím, že jsem se napsal první lol:plol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.