Říjen 24, 200717 r mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty
Říjen 24, 200717 r Bobik, ok tak minimálně na ten předvánoční bych se vydal, ale řádění na sněhu taky můžu hlavně bacha na spojku
Říjen 24, 200717 r mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely
Říjen 24, 200717 r mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely tak to je super,doufam ze budes spokojeny jo a nezapomen si sebou vozit nahradni baterku,treba ji budes potrebovat pri tom hrani na parkovisti pred zakladkou
Říjen 24, 200717 r s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá
Říjen 24, 200717 r s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu
Říjen 24, 200717 r s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu taky sem to četl poprvý si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich:
Říjen 24, 200717 r s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu taky sem to četl poprvý si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich: tak si to precti jeste jednou no tlumeni by chtelo,ale co jestli mas zesak jen na basak a ten mas ve vytlumenem boxu tak bych to zatim neresil zkus kdyztak prulizky v parku
Říjen 25, 200717 r vloni před Vánocema:Já Fidelek JaKr kláca Profor Bemo Crake Fíla Strojvůdce Lewis Olin a další s otazníkem - nevím jestli byli P2M MichalF Petr81 a v zimě na sníh tradičně: já Fidelek P2M kláca Fishkaa JaKr a pak vždy kdo se přidá... neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum Sraz an zimákách a sraz před Vánocema? Jaktože nic nevím Bobíku ?
Říjen 25, 200717 r Ale ale chlapi !!!! K TEMATU !!!! Prkotinky si preberajte niekde inde. Tu sa preberaju vazne veci. HEH
Říjen 25, 200717 r dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi vloni před Vánocema: Já Fidelek JaKr kláca Profor Bemo Crake Fíla Strojvůdce Lewis Olin a další s otazníkem - nevím jestli byli P2M MichalF Petr81 a v zimě na sníh tradičně: já Fidelek P2M kláca Fishkaa JaKr a pak vždy kdo se přidá... neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum malá sebestřednost jo a tohle " " sem chtěl udělat já
Říjen 25, 200717 r Autor no bobik toto si docielil ! ze sa vsetci bavia si strasne rad dufam měli by snad plakat?
Říjen 26, 200717 r Bobajz nedomlouvej si tady srazy. Nebo TI P2M tuhle anketku přesune do srazu a akcí. Jinak jeden spam: Ahoj.
Říjen 27, 200717 r Autor asi budu psát sebe jako posledního ne to je základ etikety ty barbare Etiketu tu já znám, ale co má lahev společnýho s tím, že jsem se napsal první
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.