s-talker Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Bobik, ok tak minimálně na ten předvánoční bych se vydal, ale řádění na sněhu taky můžu hlavně bacha na spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? ne vpohode,vsak tohle tema je cele recese no vede se celkem dobre a co ty jj si piš, sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo nebo vlatního fotra věšeli :smich: jo u mě to taky celkem de, o víkendu se bude montovat ten zesík, dneska přišli kabely tak to je super,doufam ze budes spokojeny jo a nezapomen si sebou vozit nahradni baterku,treba ji budes potrebovat pri tom hrani na parkovisti pred zakladkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu taky sem to četl poprvý si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 s-talker: neboj koupím gelovku, ať to vydrží hrát od těch 8 do 14 co maj ty haranti školu teď sem objevil nějakou firmu Odyssea nebo co, prej nejlepší výrobce autobaterií jooo, už aby byla sobotááá tak tohohle vyrobce slysim prvne no v sobotu maji ale ve skole zavreno ja se taky tesim a dej pak vedet jak to hraje az prijedes tak si to rad poslechnu no já na to koukal teď v novým Tuning Magazinu taky sem to četl poprvý si piš, že dám vědět, ale co vím určitě, že to bude chtít vytlumit tak v sobotu to zkoušet u školy nebudu, to pojedu na nějaký píškoviště na sídlišti :smich: tak si to precti jeste jednou no tlumeni by chtelo,ale co jestli mas zesak jen na basak a ten mas ve vytlumenem boxu tak bych to zatim neresil zkus kdyztak prulizky v parku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 vloni před Vánocema:Já Fidelek JaKr kláca Profor Bemo Crake Fíla Strojvůdce Lewis Olin a další s otazníkem - nevím jestli byli P2M MichalF Petr81 a v zimě na sníh tradičně: já Fidelek P2M kláca Fishkaa JaKr a pak vždy kdo se přidá... neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum Sraz an zimákách a sraz před Vánocema? Jaktože nic nevím Bobíku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jinak jsem už hlasoval, abys mě neobvinil z OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Pánové to už je OT jak prase ale celkem dobry téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 no bobik toto si docielil ! ze sa vsetci bavia si strasne rad dufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Ale ale chlapi !!!! K TEMATU !!!! Prkotinky si preberajte niekde inde. Tu sa preberaju vazne veci. HEH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi vloni před Vánocema: Já Fidelek JaKr kláca Profor Bemo Crake Fíla Strojvůdce Lewis Olin a další s otazníkem - nevím jestli byli P2M MichalF Petr81 a v zimě na sníh tradičně: já Fidelek P2M kláca Fishkaa JaKr a pak vždy kdo se přidá... neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum malá sebestřednost jo a tohle " " sem chtěl udělat já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 asi budu psát sebe jako posledního ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Bobe, ty seš fakt [zvíře] :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 no bobik toto si docielil ! ze sa vsetci bavia si strasne rad dufam měli by snad plakat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 chce to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Pravdu má JogoFogo, späť k téme a nie riešiť nejaké zrazy.... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Tu sa teda pekne <> riesia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tu nie, v linku prispevku na strane jedna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 asi budu psát sebe jako posledního ne to je základ etikety ty barbare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Bobajz nedomlouvej si tady srazy. Nebo TI P2M tuhle anketku přesune do srazu a akcí. Jinak jeden spam: Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 asi budu psát sebe jako posledního ne to je základ etikety ty barbare Etiketu tu já znám, ale co má lahev společnýho s tím, že jsem se napsal první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.