nojmis Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Měl bych dotaz. přemýšlím o upravě předních sedaček od ALPA-Auto. Vybral jsem provedení dymamic. A nejsou mi moc jasné rozdíly mezi sedačkami do verze sport,rs a vybrané dymanic. Jaké jsou rozdíly v tvarech sedadel? Nebo je to vše stajné jako rs a liší se pouze potahy? Nějak tomu nemohu přijít na kloub. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Verzi sport jsem nikde nenašel. Mám od AlPA-auto sedačky Dynamic,což jsou sedačky s RS výplněma,ale s jiným potahem. Sedačky oproti originálu mají mnohem lepší boční vedenía jsou "vyšší". Navíc jsem si nechal zabudovat do sedaček vyhřívání - k nezaplacení!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Verzi sport jsem nikde nenašel. Mám od AlPA-auto sedačky Dynamic,což jsou sedačky s RS výplněma,ale s jiným potahem. Sedačky oproti originálu mají mnohem lepší boční vedenía jsou "vyšší". Navíc jsem si nechal zabudovat do sedaček vyhřívání - k nezaplacení!!! Vyhřívání je v timě opravdu fajnový vynález, který moje manželka z pro mě zcela nepochopitelných důvodů používá často i v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Verzi sport jsem nikde nenašel. Mám od AlPA-auto sedačky Dynamic,což jsou sedačky s RS výplněma,ale s jiným potahem. Sedačky oproti originálu mají mnohem lepší boční vedenía jsou "vyšší". Navíc jsem si nechal zabudovat do sedaček vyhřívání - k nezaplacení!!! Na kolik ta úprava vyšla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Rozhodně do toho jdi. Sedadla jsou vážně super. A vyhřívání sedadel si nech udělat rovnou taky. Jak už bylo řečeno, rozdíl Dymamic vs. RS je pouze v barvě potahu. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Změnu za RS tvar doporučuji... všeobecně se mi sedí ve Fábiovejch RS sedadlech nejlíp ze všech RS verzí škodovek (O1RS, O2RS, FRS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Změnu za RS tvar doporučuji...všeobecně se mi sedí ve Fábiovejch RS sedadlech nejlíp ze všech RS verzí škodovek (O1RS, O2RS, FRS) Nechce se mi ani věřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Na kolik ta úprava vyšla? Taky by mě zajímala ta cena včetně deček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Na kolik ta úprava vyšla? Taky by mě zajímala ta cena včetně deček myslím že to bylo kolem 7 tis kč bez deček, ale nevím to už přesně. Před pár měsíci jsem o tom uvažoval...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 myslím že to bylo kolem 7 tis kč bez deček, ale nevím to už přesně. Před pár měsíci jsem o tom uvažoval...... No na webu mají cenu modelu dynamic od 8400,-. Takže asi to bude trochu víc s tím výhřevem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Myslím, že u Auto Asp2 je tvarově verze RS, Sport a dynamic totožná, jen se liší v látkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Změnu za RS tvar doporučuji...všeobecně se mi sedí ve Fábiovejch RS sedadlech nejlíp ze všech RS verzí škodovek (O1RS, O2RS, FRS) A tomuhle se snad nedá ani věřit OI RS jsem nezkusil, ale OII RS je rozhodně lepší než FI RS, ale možná to je tím, že jsme větší než Ty Bobíšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 v O1 RS lítáš jako cikán v kukuřici a v O2RS si připadám jako lano ve studni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ano ale zase implementacia sedadiel z O2RS nie je sranda... a ta cena je tiez niekde inde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 dečka stojí cca 1800 a sedadla 8400..............jestli počítám dobře tak to je 10200,-................no zajímavá cenofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ještě by mě zajímalo jak to probíhá při výměně, jak dlouho trvala výměna a tak. to co píšete vypadá že cena za práci je už v těch 8400kč. sice jsem psal do alpa-auto ale nedostal jsem žádnou odpověď tak nevím jestli to funguje nebo kde se stala chyba. netušíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ještě by mě zajímalo jak to probíhá při výměně, jak dlouho trvala výměna a tak. to co píšete vypadá že cena za práci je už v těch 8400kč. sice jsem psal do alpa-auto ale nedostal jsem žádnou odpověď tak nevím jestli to funguje nebo kde se stala chyba. netušíte někdo? Já z Brna poslal sedačky - půjčil mě jiné. A cca za 5dní opět proběhlo předání já mu dal ty staré a on mě nové. Za předělání sedaček (nové pěny + látky v barvě interéru comfort modrá bajkal + bagové švy - mám boční begy + dečky do obou sadadel + odkládací přihrádka pod sedačky řidiče) 12 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.