Vinca Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kluci,proc nektery ty parkovaci senzory montuji do zadu na naraznik do tej cernej listy a nekteri to montuji pod tu cernou listu? v cem je rozdil? jedine si to dokazu vysvetlit tak, ze pokud ma nekdo cernej senzor, tak ho plcne na tu cernu listu mno a pokud ma nekdo senzor barvy auta, tak pod tu listu? to je trocha hovadina ny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) origo u octy je v pod lištou u fábie v liště u superba v liště u audi ve spodním difuzoru u octavie II pod lištou u roomstra v nárazníku u passata v nárazníku tak nevím který auta to mají hovadsky Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 aha,tak to jo, tak to plcnu pod tu listu, ale pokud mi dodaj cerny senzor na cervenu barvu, tak to bude jak pest na oko a budu to muset striknout nevadi, kdyz strikam v praci, tak budu strikat na senzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Stříkáním je znehodnotíš ! Alespoň co jsem se u prodejců informoval resp. nesmí se zastříkat ultrazvuková část senzoru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) stříkal jsem zhruba 10 sad a ani jedna nejeví známky znehodnocení (mám na mysli origo parkováky škoda) Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Good !! jen jsem napsal info co mi řekli u neorigo parkováku, který jsem montoval otci. Jak jsou na tom origo parkováky když je na nich špína nebo sníh ? Neblbnou ? Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) stříkal jsem zhruba 10 sad a ani jedna nejeví známky znehodnocení (mám na mysli origo parkováky škoda) JJ jak píše Váša taky jsem jich nastříkal dost a vše v poho Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Good !! jen jsem napsal info co mi řekli u neorigo parkováku, který jsem montoval otci. Jak jsou na tom origo parkováky když je na nich špína nebo sníh ? Neblbnou ? origo blbne jen se sněhem od cca 5 mm a víc Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 taky jsem jich pár namontil a všechny lakoval a není poroblém a 5 mm sněhu jsem na nich ani neměl leda bych přimrznulo se zadkem v závěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 origo O1 u predfaceliftu boli v liste a mali tu vyhodu ze ich nejaky blb nemohol zatlacit do naraznika. na facelifte prerobili soudruzi tvar naraznika pod listou, takze sa tam tie senzory nezmestia. ja som prehadzoval senzory z predfaceliftu na facelift a dal som si ich do listy bez nutnosti striekania. mne sa v liste pacia viac. musel som len pod listou spravit otvory v narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 hm, a vadilo by, kdybych ty senzory bouchl do tej cernej listy, misto do narazniku pod listou? Sice octa je ma mit pod tou cernou listou, ale v tej cernej liste si myslim,ze jim je lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) je to jedno, vleze to i do lišty, dej to kam chceš Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) huraaaaaaaaaaaa cigy caka cigy caka hej hej hej prdnu to do tej listy Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROM Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Ahoj chlapi, prosím, nevěděli by jste mi poradit jak mám zapojit parkovací senzor.? Nejaký hajzl mi ho ukradl a urval při tom konektor i s kusem kabelu. Jedná se o ten velký senzor 1U0 919 275 pro Oktu I, konektor jsem si už sehnal. Je to 1J0 973 703 neboli 3D0 973 703. Jdou do něj 3 dráty. Nevíte náhodou pořadí/barvy zapojení? Díky za radu ROM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nastříkání senzorů je v pohodě, jediná věc na co si dát pozor je aby se barvou nezalepila ta tenká kruhová štěrbina mezi středem senzoru a tím vnějším kruhem. Pak to funguje, pokud se ta štěrbina zalepí barvou tak to nejde a nebo blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zkusim dotaz na Vasu? Co je spatne, pokud parkovaky prestali jevit znamku funkcnosti a to tak, ze po zarazeni zpatecky se nesepnou, zadny akusticky signal, nic. To same ani vepredu? |Diky moc, popripade jak nakladna je oprava, zdali to ma cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Dej to na vag, mě například odešel reproduktorek a systém pak neběhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Zkusim dotaz na Vasu? Co je spatne, pokud parkovaky prestali jevit znamku funkcnosti a to tak, ze po zarazeni zpatecky se nesepnou, zadny akusticky signal, nic. To same ani vepredu? |Diky moc, popripade jak nakladna je oprava, zdali to ma cenu? pokud je vadný čidlo, kabeláž k nim tak se po sepnutí ozve dlouhý tón, jestli nejeví vúbec známky života tak bud nemá signál o zapnutí zpátečky (by ti nesvítily ani zpátečky) nebo odešel reprák, a nebo nemá jednotka napájení VAG řekne víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ahoj chlapi, prosím, nevěděli by jste mi poradit jak mám zapojit parkovací senzor.? Nejaký hajzl mi ho ukradl a urval při tom konektor i s kusem kabelu. Jedná se o ten velký senzor 1U0 919 275 pro Oktu I, konektor jsem si už sehnal. Je to 1J0 973 703 neboli 3D0 973 703. Jdou do něj 3 dráty. Nevíte náhodou pořadí/barvy zapojení? Díky za radu ROM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROM Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) Mockrád díky Vášo. Editováno: 15. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Diky Vaso, predam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Podla mna su parkovacie sensory umiestnene pod ciernou listou preto, aby boli chranene ak niekto nacuva do teba alebo ty do niecoho -> nedojde k ich znehodnoteniu.. ..ved cierna lista je vlastne ochrana naraznika. Osobne by so mich tiez dal napriek tomu do tej listy, pretoze si neviem predstavit kto mi to a ako zalakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 tak hotovo,cidla jsi namontavana primo do cernej listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nospoon Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 řeším podobný problém - výměna senzorů - díky všem za super rady. Ještě poslední dotaz - jaké finty používáte při stříkání senzorů (zalepení štěřbiny anebo nějaké vycpávky). Mám koupené nové origo, akorát chci z černých béžové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 (editace) Zdravim, mam original parkovacie senzory, ktore prestali fungovat. Po zaradeni spiatocky 1x zapipaju a viac nic. Na VAGu som zistil poruchu laveho senzoru, nepredava niekto? 1U0919275 / 0 263 003 187 / 0691d 04.06.23/02 / Bosch RB4 965 / Made in Spain Editováno: 15. Listopad 2010, autor: rizecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.