rizecek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 ..uz som zohnal senzor, cistonovy 30€ + farba v spreji a lak 30€ a parkovaci asistent stale nefunguje. Najprv som skusil vymenit pravy a lavy krajny medzi sebou, zacalo mi vypisovat chybu praveho senzoru (miesto laveho) alebo skrat na kostru, tak som si myslel ze je zly senzor.. ..zohnal som novy, vymenil a chyba sa znovu objavuje. Co je to za chybu skrat na kostru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Som stastny :) , parkovaci asistent sa mi podarilo opravit. Podelim sa o skusenosti. Vag mi pisal chybu praveho senzoru ja som stale riesil ten (z pohladu zozadu), a nakoniec bol zly lavy. Kazdy jeden som vytiahol, skontroloval na vagu aku chybu mi prave vypisuje, a vyskusal ho nahradit novym. 1,5 hodiny na parkovisku, ruky skrehnute od zimy ale uz to ide a nemusim ist zajtra do servisu zaniests dalsie € :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZRI Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Zdravííím pánovéééé. Mám jinej problém s parkovacími senzory. Při couvání mi neustále píská pravá strana jako bych už byl nadoraz. Zprvu to dělalo když pršelo a byl mokrý, teď už to hlásíííí i když je sucho. Jako by se splašil. Je to jeden ze dvou na pravé straně. Poradí mi někdo co s tím dělat? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Někdo tu dřív psal, že když se např. stříkají (barví), tak se nesmí zas*at ta štěrbina. Nemáš ji zas*anou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZRI Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 (editace) No je pravdou, ze ten naraznik je uz asi strikany, ale proc to zacalo az ted? Uz ji mam asi rok a pul. Nicmene to asi budu muset proverit. Editováno: 16. leden 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 (editace) Mohla se tam dostat špína. Při pohledu na zadek auta (Combi obvzvášť) po jízdě v takovém zku*veném počasí jako je teď, bych se ani nedivil. Ty senzory totíž fungují tak, že v každém jednom je ultrazvukový vysílač a přijímač. A když se zaprasí ta mezera tak vznikne tzv. akustický zkrat mezi něma a tak přijímač přijme oakmžitě, bez zpoždění, signál z vysílače a myslí si, že je těsně u překážky. To, že Ti to dělal zprvu jen když čido bylo mokré, by tomu mohlo naznačovat. Zatím to jen vystříkej vodou, vyfoukej vzduchem. Víc tomu ublížit nemůžeš. Anebo taky klidně odešel do křemikového nebe. I to se může stát. Čidlo je to určitě? Když je na konektorech prohodíš, signalizuje překážku zase jiný vstup? Editováno: 16. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZRI Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 (editace) Ahoj, no zkusím to prověřit, díky za podrobnější info o funkci senzorů. No ještě jsem s tím nic nekutil, protože v tomto hnusu se to ani nedá. Takže zatím tu mezeru zkusím prověřit a jak říkáš propláchnout. Děkuji za odpověď Editováno: 19. leden 2011, autor: Wojnar Už jsem Ti upravil předchozí příspěvek od zbytečné citace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarip Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Koupým jedno čidlo email tarip@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Schanim foto parkovacich senzoru v prednim narazniku. Ma nekdo ? Dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Tak sem si poradil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.