Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:( ..uz som zohnal senzor, cistonovy 30€ + farba v spreji a lak 30€ a parkovaci asistent stale nefunguje. Najprv som skusil vymenit pravy a lavy krajny medzi sebou, zacalo mi vypisovat chybu praveho senzoru (miesto laveho) alebo skrat na kostru, tak som si myslel ze je zly senzor.. ..zohnal som novy, vymenil a chyba sa znovu objavuje. Co je to za chybu skrat na kostru?

Som stastny :) :) , parkovaci asistent sa mi podarilo opravit. Podelim sa o skusenosti. Vag mi pisal chybu praveho senzoru ja som stale riesil ten (z pohladu zozadu), a nakoniec bol zly lavy. Kazdy jeden som vytiahol, skontroloval na vagu aku chybu mi prave vypisuje, a vyskusal ho nahradit novym. 1,5 hodiny na parkovisku, ruky skrehnute od zimy ale uz to ide a nemusim ist zajtra do servisu zaniests dalsie € :) :) :) :) :)

• 1 měsíc později...

Zdravííím pánovéééé. Mám jinej problém s parkovacími senzory. Při couvání mi neustále píská pravá strana jako bych už byl nadoraz. Zprvu to dělalo když pršelo a byl mokrý, teď už to hlásíííí i když je sucho. Jako by se splašil. Je to jeden ze dvou na pravé straně. Poradí mi někdo co s tím dělat? Děkuji za každou radu.

Někdo tu dřív psal, že když se např. stříkají (barví), tak se nesmí zas*at ta štěrbina.

Nemáš ji zas*anou?

No je pravdou, ze ten naraznik je uz asi strikany, ale proc to zacalo az ted? Uz ji mam asi rok a pul. Nicmene to asi budu muset proverit.

Upraveno od Wojnar
Odstraněná zbytečná citace.

Mohla se tam dostat špína.

Při pohledu na zadek auta (Combi obvzvášť) po jízdě v takovém zku*veném počasí jako je teď, bych se ani nedivil.

Ty senzory totíž fungují tak, že v každém jednom je ultrazvukový vysílač a přijímač.

A když se zaprasí ta mezera tak vznikne tzv. akustický zkrat mezi něma a tak přijímač přijme oakmžitě, bez zpoždění, signál z vysílače a myslí si, že je těsně u překážky.

To, že Ti to dělal zprvu jen když čido bylo mokré, by tomu mohlo naznačovat.

Zatím to jen vystříkej vodou, vyfoukej vzduchem. Víc tomu ublížit nemůžeš.

Anebo taky klidně odešel do křemikového nebe. I to se může stát.

Čidlo je to určitě? Když je na konektorech prohodíš, signalizuje překážku zase jiný vstup?

Upraveno od Wojnar

Ahoj, no zkusím to prověřit, díky za podrobnější info o funkci senzorů. No ještě jsem s tím nic nekutil, protože v tomto hnusu se to ani nedá. Takže zatím tu mezeru zkusím prověřit a jak říkáš propláchnout.

Děkuji za odpověď

Upraveno od Wojnar
Už jsem Ti upravil předchozí příspěvek od zbytečné citace!!!

• 6 měsíců později...

Koupým jedno čidlo email tarip@centrum.cz

• 2 roky později...

Schanim foto parkovacich senzoru v prednim narazniku. Ma nekdo ? Dekuju moc 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.