Přejít na obsah

Benzin N98 v Octavii 1.6 75kw

Ján Storoška

Doporučené příspěvky

Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda?

98 klidně :palec2: - mě jezdí na plyn a ten je podle některých ještě sušší, vůbec nemaže atd. a jezdím. Na mazání je tam olej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako jazdi Octavka na LPG?Chcel som si dat tiez domontovat splynovyc ale bojim sa ze tam bude zasah do elektroniky.Aka Vam vychydza spotreba a spokojny Ste s vykonom motora?

Doporučuji přečíst si téma LPG a udělat si svůj názor. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29582

Jinak děkuji za zeptání, daří se jí i na plyn dobře a jede tak jako na benzín jen za jiný peníz. Nevím jak velký je to zásah do elektroniky (LPG má svou ŘJ), ale bez toho by to asi dobře nefungovalo.

A spotřeba? No nechci ať mě tady někdo ukamenuje. nejmíň 7,4 nejvíc 10. Poslední tankování 7,7 (přepočet litry /km) a nepočítám start a rozjez na benzín. Soused jezdí s 1,6 55kw dle jeho palubáku za 6,1 , taky mu to nevěřím.

Editováno: , autor: milix
Odkaz ke komentáři

Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda?

Benzínů 98 a 100 oktanů se nemusíš bát, nic ti s motorem neudělají a i o trochu lépe ti pojede( ale jen o maličko) a bude tišší.

Tak, tak, žádné strachy lol:palec2:

jen bude trochu více prázdněji ve vaší peněžence lol

Odkaz ke komentáři

Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů lol

Cawte.Pytam sa preto lebo vacsinou zvyknem tankovat na Ukrajine a radsej tankujem 98 ako 95,lebo 95 oktanovy benzin tam zvyknu miesat s 92 oktanovym benzinom.Robia to skoro na kazdej pumpe v Zakarpatskej oblasti.Tak ked tam budete niekedy cestovat tak si dajte pozor kde budete tankovat.Najlepsi benzin maju na pumpach OKKO.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...