Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda?

Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda?

98 klidně :palec2: - mě jezdí na plyn a ten je podle některých ještě sušší, vůbec nemaže atd. a jezdím. Na mazání je tam olej.

• Autor

Ako jazdi Octavka na LPG?Chcel som si dat tiez domontovat splynovyc ale bojim sa ze tam bude zasah do elektroniky.Aka Vam vychydza spotreba a spokojny Ste s vykonom motora?

Ako jazdi Octavka na LPG?Chcel som si dat tiez domontovat splynovyc ale bojim sa ze tam bude zasah do elektroniky.Aka Vam vychydza spotreba a spokojny Ste s vykonom motora?

Doporučuji přečíst si téma LPG a udělat si svůj názor. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29582

Jinak děkuji za zeptání, daří se jí i na plyn dobře a jede tak jako na benzín jen za jiný peníz. Nevím jak velký je to zásah do elektroniky (LPG má svou ŘJ), ale bez toho by to asi dobře nefungovalo.

A spotřeba? No nechci ať mě tady někdo ukamenuje. nejmíň 7,4 nejvíc 10. Poslední tankování 7,7 (přepočet litry /km) a nepočítám start a rozjez na benzín. Soused jezdí s 1,6 55kw dle jeho palubáku za 6,1 , taky mu to nevěřím.

Upraveno od milix

Benzínů 98 a 100 oktanů se nemusíš bát, nic ti s motorem neudělají a i o trochu lépe ti pojede( ale jen o maličko) a bude tišší.

Benzínů 98 a 100 oktanů se nemusíš bát, nic ti s motorem neudělají a i o trochu lépe ti pojede( ale jen o maličko) a bude tišší.

Tak, tak, žádné strachy lol:palec2:

jen bude trochu více prázdněji ve vaší peněžence lol

Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů lol

Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů lol

Na toto téma dělali někde test, snad Svět motorů. A psali přesně tak jak tady uvádíš.

• Autor

Cawte.Pytam sa preto lebo vacsinou zvyknem tankovat na Ukrajine a radsej tankujem 98 ako 95,lebo 95 oktanovy benzin tam zvyknu miesat s 92 oktanovym benzinom.Robia to skoro na kazdej pumpe v Zakarpatskej oblasti.Tak ked tam budete niekedy cestovat tak si dajte pozor kde budete tankovat.Najlepsi benzin maju na pumpach OKKO.

:feve:

post-3876-1193851403_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.