Publikováno Říjen 30, 200717 r Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda?
Říjen 30, 200717 r Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda? 98 klidně - mě jezdí na plyn a ten je podle některých ještě sušší, vůbec nemaže atd. a jezdím. Na mazání je tam olej.
Říjen 30, 200717 r Autor Ako jazdi Octavka na LPG?Chcel som si dat tiez domontovat splynovyc ale bojim sa ze tam bude zasah do elektroniky.Aka Vam vychydza spotreba a spokojny Ste s vykonom motora?
Říjen 30, 200717 r Ako jazdi Octavka na LPG?Chcel som si dat tiez domontovat splynovyc ale bojim sa ze tam bude zasah do elektroniky.Aka Vam vychydza spotreba a spokojny Ste s vykonom motora? Doporučuji přečíst si téma LPG a udělat si svůj názor. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29582 Jinak děkuji za zeptání, daří se jí i na plyn dobře a jede tak jako na benzín jen za jiný peníz. Nevím jak velký je to zásah do elektroniky (LPG má svou ŘJ), ale bez toho by to asi dobře nefungovalo. A spotřeba? No nechci ať mě tady někdo ukamenuje. nejmíň 7,4 nejvíc 10. Poslední tankování 7,7 (přepočet litry /km) a nepočítám start a rozjez na benzín. Soused jezdí s 1,6 55kw dle jeho palubáku za 6,1 , taky mu to nevěřím. Upraveno Říjen 30, 200717 r od milix
Říjen 30, 200717 r Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda? Benzínů 98 a 100 oktanů se nemusíš bát, nic ti s motorem neudělají a i o trochu lépe ti pojede( ale jen o maličko) a bude tišší.
Říjen 30, 200717 r Cawte.Mozem tankovat do svojej octavky 1.6 75kw benzin 98?Nemoze mi podpalit ventily alebo nieco ine?Ze vraj benzin 98 velmi susi motor.Je to pravda? Benzínů 98 a 100 oktanů se nemusíš bát, nic ti s motorem neudělají a i o trochu lépe ti pojede( ale jen o maličko) a bude tišší. Tak, tak, žádné strachy jen bude trochu více prázdněji ve vaší peněžence
Říjen 30, 200717 r Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů
Říjen 30, 200717 r Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů Na toto téma dělali někde test, snad Svět motorů. A psali přesně tak jak tady uvádíš.
Říjen 31, 200717 r Autor Toho benzinu se bát nemusíš ,ale výkonově to nepocítíš lepší benzín má smysl tankovat jen do přeplňovaných motorů Cawte.Pytam sa preto lebo vacsinou zvyknem tankovat na Ukrajine a radsej tankujem 98 ako 95,lebo 95 oktanovy benzin tam zvyknu miesat s 92 oktanovym benzinom.Robia to skoro na kazdej pumpe v Zakarpatskej oblasti.Tak ked tam budete niekedy cestovat tak si dajte pozor kde budete tankovat.Najlepsi benzin maju na pumpach OKKO.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.