Přejít na obsah

Fabie koupená před třemi týdny dostala prdu na čumáček

pap

Doporučené příspěvky

Tak takhle to dopadá, když 19 letý mladíček přehlédne semafor s červenou na křižovatce a nakulmuje vám nové auto.

K dovršení problémů vůz nebyl jeho, byl na  falešných značkách, nebyl vůbec přihlášen, neměl povinné ručení.

post-12846-1193944104_thumb.jpg

post-12846-1193944115_thumb.jpg

post-12846-1193944126_thumb.jpg

post-12846-1193944137_thumb.jpg

post-12846-1193944148_thumb.jpg

post-12846-1193944159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za tych okolnosti ze cca 3 tyzdne stare by som asi plakal :feve: a jemu asi nieco popravil :aggressive:

p.s.: minule mi v podzemnych garazach pri vystupavani s auta buchol dverami do mojho tak som nanho vyletel chudak, ale bol aspon slusny a ospravedlnil sa a ci mi nieco nahodou nespravil, nakoniec sme si to vysvetlili co ma vytaca aki su ludia neohladuplny a zozisli sa v pokoji :)

Odkaz ke komentáři

No tak to je mazec, myslim, že si to kluk slušně odskáče. Počkal s tebou aspoň na policajty, nebo se snažil ujet?

Nám se zase stalo, když jsme koupili ještě feldu, po třech dnech co sme jí měli nás nabral kluk, když vycouvával, měl passata combi, naštěstí se nás tedy dotkl jen gumou, ale jediný co řekl: Sorry sem vás asi neviděl! Na auto se ani nepodíval a nasedl...

Odkaz ke komentáři

Já se přiznám: si nedokážu představit, že by takhle dopadla má Beruška :unsure:

A už vůbec nevím, co bych dělal, kdybych zjistil, že není povinné ručení, je to na kradených značkách,

atp. - zkrátka všechna ta zjištění, kterých jste se dopátral Vy.

Tito "sígři" bez jakékoliv zodpovědnosti zaslouží jen jedno: středověkou mučírnu :kol-22:

Odkaz ke komentáři

Já se přiznám: si nedokážu představit, že by takhle dopadla má Beruška :unsure:

A už vůbec nevím, co bych dělal, kdybych zjistil, že není povinné ručení, je to na kradených značkách,

atp. - zkrátka všechna ta zjištění, kterých jste se dopátral Vy.

Tito "sígři" bez jakékoliv zodpovědnosti zaslouží jen jedno: středověkou mučírnu :kol-22:

Kdybyste se nedejbože někdo v této situaci taky ocitli, klidně se ozvěte. Trochu se v tom pohybuju tak kdyžtak poradim, ale doufám, že to nikdo z vás nebude potřebovat!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jelikoz je kategorie Vase fabie urcena k predstaveni nasich fabii ostatnim clenum fora, tak bych informaci o teto nehode presunul do sekce Ostatni, kde mi to prijde vhodnejsi.

Preci jenom tuto kategorii chapu spis tak, ze se tady predstavuji auta clenu stylem - "Tohle je moje auto, takhle vypada, tohle jsem na nem udelal a tohle zmenim."

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...