pap Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Tak takhle to dopadá, když 19 letý mladíček přehlédne semafor s červenou na křižovatce a nakulmuje vám nové auto. K dovršení problémů vůz nebyl jeho, byl na falešných značkách, nebyl vůbec přihlášen, neměl povinné ručení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 hm..to je smula no... ale mas hezkou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Ouvej... soucitim s Tebou... Asi bych se neudrzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ty krávo, zlámat ruce a nohy málo... :aggressive: no, pak nás mladší máte za volantem respektovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 To nasere. Sice to zni jako klišé, ale sou to jenom plechy. Dokavad nejde vo zivot tak de vo hovno... Jinak to brat ani nejde. P.S. souhlasim s tim lamanim rukou a nohou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) Nicméně předpokládám, že škoda bude plně uhrazena z rezervního fondu pojišťoven ne? Editováno: 2. Listopad 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Nicméně předpokládám, že škoda bude plně uhrazena z rezevního fondu pojišťoven ne? Jo jo bude a pak to budou na něm vymáhat. Zaplať pánbůh za to..... Jinak na plechy s*r hlavně, že jste zdravý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Jau jau je fakt ze je to opruz mit novy auto a hned bourany ale zas se stavaj horsi veci ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 za tych okolnosti ze cca 3 tyzdne stare by som asi plakal a jemu asi nieco popravil p.s.: minule mi v podzemnych garazach pri vystupavani s auta buchol dverami do mojho tak som nanho vyletel chudak, ale bol aspon slusny a ospravedlnil sa a ci mi nieco nahodou nespravil, nakoniec sme si to vysvetlili co ma vytaca aki su ludia neohladuplny a zozisli sa v pokoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No tak to je mazec, myslim, že si to kluk slušně odskáče. Počkal s tebou aspoň na policajty, nebo se snažil ujet? Nám se zase stalo, když jsme koupili ještě feldu, po třech dnech co sme jí měli nás nabral kluk, když vycouvával, měl passata combi, naštěstí se nás tedy dotkl jen gumou, ale jediný co řekl: Sorry sem vás asi neviděl! Na auto se ani nepodíval a nasedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Já se přiznám: si nedokážu představit, že by takhle dopadla má Beruška A už vůbec nevím, co bych dělal, kdybych zjistil, že není povinné ručení, je to na kradených značkách, atp. - zkrátka všechna ta zjištění, kterých jste se dopátral Vy. Tito "sígři" bez jakékoliv zodpovědnosti zaslouží jen jedno: středověkou mučírnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Já se přiznám: si nedokážu představit, že by takhle dopadla má Beruška A už vůbec nevím, co bych dělal, kdybych zjistil, že není povinné ručení, je to na kradených značkách, atp. - zkrátka všechna ta zjištění, kterých jste se dopátral Vy. Tito "sígři" bez jakékoliv zodpovědnosti zaslouží jen jedno: středověkou mučírnu Kdybyste se nedejbože někdo v této situaci taky ocitli, klidně se ozvěte. Trochu se v tom pohybuju tak kdyžtak poradim, ale doufám, že to nikdo z vás nebude potřebovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jelikoz je kategorie Vase fabie urcena k predstaveni nasich fabii ostatnim clenum fora, tak bych informaci o teto nehode presunul do sekce Ostatni, kde mi to prijde vhodnejsi. Preci jenom tuto kategorii chapu spis tak, ze se tady predstavuji auta clenu stylem - "Tohle je moje auto, takhle vypada, tohle jsem na nem udelal a tohle zmenim." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ooooo tak to je mrzute. toho chuligana by mali zaviret skornez ho Pap dostane. Ale na druhej strane to mohlo dopadnut aj horsie, ved je rozbity len naraznik a maska, ostatne sa trochu priklepne, prihne,.... teda dufam, neviem co s tou kapotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ahoj Pape, to by mě fakt nasralo ! Snad Ti to brzo opraví a budeš zase jezdit. Edit: Martinoslav - myslíš že to není? "Tohle je moje auto, takhle vypadá, tohle jsem na nem udelal a tohle se zmenilo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.