potok Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 zdravim,muzete mi nekdo vysvetlit jak poznnam elektronickej plyn od plynu s lankem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 zdravim,muzete mi nekdo vysvetlit jak poznnam elektronickej plyn od plynu s lankem? Jednoduše, buď ti od pedálu plynu vedou jen kabely nebo bowden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 zdravim,muzete mi nekdo vysvetlit jak poznnam elektronickej plyn od plynu s lankem? Jednoduše, buď ti od pedálu plynu vedou jen kabely nebo bowden. diky,a nevis nahodou jestli se elek.plyn daval do oc motor agu,r.v 99 facelift 2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 diky,a nevis nahodou jestli se elek.plyn daval do oc motor agu,r.v 99 facelift 2000? řekl bych, že ne ... mám jaro 00 s tempomatem a je tam lanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 nevis nahodou jestli se elek.plyn daval do oc motor agu,r.v 99 facelift 2000? Prostudoval jsem dosupnou dokumentaci a měl bys mít lanko.Elektronický plyn se začal montovat až od srpna 2001.Koneckoncům to zjistíš velice snadno, vem si zrcátko a podívej se na pravý bok pedálu plynu nahoře-pokud tam je krabička a vede z ní kabel je to el. plyn, pokud máš lanko, je úplně nahoře nad osou pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Mas lanko. A zistit to mozes este jednoduchsie. Otvoris kapotu a pozres sa na skrtiacu klapku. Ak ku nej ide lanko tak mas lanko ak ku nej nejde lanko tak mas el plyn. Ale na 100percent mas lanko pokial nemas laurina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.