joujou Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme Někde ty plecháčky necháme ok, super No uvidite....asi mas pravdu. pred chvilkou sem se dozvedel ze tam bohuzel budu uz od rana tak jestlo chcete dam vam echo jak to tam vypada s parkovanim a lidstvem... no ale nevim jak nemam na nikoho z vas kontakt. Jen doufam ze se budu moct kolem ty druhy zdejchnout na CCM svama. ale nemel by to byt problem. tak mi dej přes SZ na sebe číslo a pošlu ti i své Mas to tam tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 jsem pro motokary v radotine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 jsem pro motokary v radotine Tak ted nechapu vubec tvuj prispevek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé já na to prdim,mejt to nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tady u nás je zatím mlha že by se dala kousat...Snad dorazím včas...Ale určitě budu nejšpinavější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé já ho ani nemyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tady u nás je zatím mlha že by se dala kousat...Snad dorazím včas...Ale určitě budu nejšpinavější... tak to porovnáme tu špínu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé já ho ani nemyl já jsem chtěl i leštit ale to bych už nestíhal a hlavně jsem si nedal do garáže topení, tak to i špatně schlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Ja to oplachnout musel,bylo spinavy jako prase A kdyz jsem prijel ted domu tak ..... ale to uz je skoda slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 tak dneska jsem byl na černáku už správně zase jsem poznal nové lidičky,akorát mohlo bejt trochu teplejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 JOJO moje rec snad na jare to bude lepsi s tou teplotou. A jinak mate ty auta fakt vysperkovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 tak sem též doma, cestou mlha jak svin, ale pohoda, fakt super srazik, nové tváře, skvělý pokec, budu se opakovat, ale zima a teplota nám nepřeje, ale nedáme se..těším se na další srazík :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak už já jsem doma...Po cestě jsem ještě zrentegoval Mácu na spojce a pak si to štrádoval na kladno a pak domu..Jinak srazík super...Jinak jsem si všiml že už dávno před 3. bylo hodně lidí na místě... Bobik:měli jsme správné souřadnice??Nebo jsme to s kllukama zaparkovali blbě?? Chudák Pentadius..má před sebou ještě pěkně 200km a od 22 jde do práce..nezávidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 super srazík, těším se na příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Taky sem doma...Srázek fajn,lidi taky v pohodě a Fábky Cesta domu bez mlhy...po dálnici 110-120Km/h pruměr 5,5L/100km těším se na jaro...to už snad nebudu mít omlácený auto a třeba budou i nějaký změny... Celkově fajn odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak sem taky doma. kokam ze kdyz bych neco rek tak se budu opakovat shrnuto....Proste super...a hajn lidicky. A krasny vozitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak sme také dorazili, skvělý odpoledne. Určitě se to moc povedlo. Je vidět, že jsou tu skvělý lidi. Snad se to brzy zopakuje - za teplejšího počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Najmis, průměr 5,5 ? to je krása..já měl dneska 7,1 tam i zpět, jen po praze 7,3 a rychlostně tak 120 v průměru, ale při mlze mít..a na prahu byla mrtě moc velká kolona ale to nás nebralo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 ahoj všem super srázek, zima nebyla zezačátku tak strašná, ale jak se setmělo.. kde sou nějaký fota? čekal sem, že touhle dobou už to tu bude zahlcený a ono nic? tak já je musím zkopčit do compa a zmenšit a pak je sem budu postupně přidávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak také se přidávám, srazík byl naprosto super a mám z toho velice dojmů a velice inspirace. Jinak cesta z Prahy nic moc mlha od Bolky jako prase.. ale odpoledne báječné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 slíbená fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Sraz za lepšího pačasí bych preferoval. Byl jsem zmrzlej jak Marfuša pod smrčkem. A hlavně bych nemusel přijel na zimních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 super srazik, vubec jsem nevedel ze se chysta a prekvapilo me co se objevilo u fabii novejch tvari :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 a dááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.