bicinka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 třeba takhle sem ráno odjížděl do jablonce lol nezůstal jsi tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 třeba takhle sem ráno odjížděl do jablonce lol nezůstal jsi tam? čoveče taky sem si říkal že sem asi dojezdill ale v poho sem se odlepil a frčel v klidu ale podlaha drhla, jak svin:) ještě že to není tak snížené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ve svým topicu mám i foto z druhé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ve svým topicu mám i foto z druhé strany a to najdu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ve svým topicu mám i foto z druhé strany a to najdu kde? vaše fabie - sladká šmoulinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:) Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:) Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-)))) právě..na teplo se těšíme ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 a před srazem sem snad nebude chcát, jinak to vypadá na příjemě strávenou neděli http://www.driftchallenge.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 a před srazem sem snad nebude chcát, jinak to vypadá na příjemě strávenou neděli http://www.driftchallenge.cz/ supééér, miluju driftíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 počítám, že bych vyrazil z MB kolem půl jedný, za hoďku tam. Hodinku pokoukat na boki a půl hodinky na přesun Prahou na BBTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ty jo to vypadá zajímavě. Na neděli hlásí sluníčko ale zimu tak uvidíme jak jim ta prdpověď vyjde. Já to asi dřív jak na tu 3 na čerňák nestíhám ... sakra škoda no ... ale pozitivní je že jsem sehnal od kamoše podložky na zápůjčku minimálně na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 počítám, že bych vyrazil z MB kolem půl jedný, za hoďku tam. Hodinku pokoukat na boki a půl hodinky na přesun Prahou na BBTP mno to by nebylo špatný asi bych se k tobě přidal, jestli neva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 oki, ni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nevim to sice zatím jistě, ale taky bysme se možná přidali, nevypadá to vůbec blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 takže předsraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 oki, ni problém tak já se ještě domluvím s najmisem, jestli by jel taky a ještě do dohodnem napevno v půl 1 z MB (zhruba jo?)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 takže předsraz No možná i jooo Neděle nevypadá vůbec špatně. Až se začínám bát jak to vše dopadne, protože se fakt těšim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jinak také přispěju: XIII. TipCars Pražský Rallysport - 7.-8. prosince 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 oki, ni problém tak já se ještě domluvím s najmisem, jestli by jel taky a ještě do dohodnem napevno v půl 1 z MB (zhruba jo?)? přidávám se taky a doufam že najmi pojee taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nevím nevím... páč má Kátě přijít v neděli babička přát k svátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nevím nevím... páč má Kátě přijít v neděli babička přát k svátku... tak babičku přesměrujte na sobotu a v neděli se jede ve velkym stilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no jo babča je babča,,ale ssraz je sraz ale vůbec tě nepřemlouváme lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? janý nelamej to přez koleno ale rad bych tě tam viděl a něco by jsme nafotily na těch plechach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.