Listopad 13, 200717 r třeba takhle sem ráno odjížděl do jablonce lol nezůstal jsi tam? čoveče taky sem si říkal že sem asi dojezdill ale v poho sem se odlepil a frčel v klidu ale podlaha drhla, jak svin:) ještě že to není tak snížené
Listopad 13, 200717 r tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:)
Listopad 13, 200717 r ve svým topicu mám i foto z druhé strany a to najdu kde? vaše fabie - sladká šmoulinka
Listopad 13, 200717 r Autor tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:) Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-))))
Listopad 13, 200717 r tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol Tahle poradit si taky umim tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:) Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-)))) právě..na teplo se těšíme )
Listopad 14, 200717 r a před srazem sem snad nebude chcát, jinak to vypadá na příjemě strávenou neděli http://www.driftchallenge.cz/
Listopad 14, 200717 r a před srazem sem snad nebude chcát, jinak to vypadá na příjemě strávenou neděli http://www.driftchallenge.cz/ supééér, miluju driftíky
Listopad 14, 200717 r počítám, že bych vyrazil z MB kolem půl jedný, za hoďku tam. Hodinku pokoukat na boki a půl hodinky na přesun Prahou na BBTP
Listopad 14, 200717 r Ty jo to vypadá zajímavě. Na neděli hlásí sluníčko ale zimu tak uvidíme jak jim ta prdpověď vyjde. Já to asi dřív jak na tu 3 na čerňák nestíhám ... sakra škoda no ... ale pozitivní je že jsem sehnal od kamoše podložky na zápůjčku minimálně na sraz
Listopad 14, 200717 r počítám, že bych vyrazil z MB kolem půl jedný, za hoďku tam. Hodinku pokoukat na boki a půl hodinky na přesun Prahou na BBTP mno to by nebylo špatný asi bych se k tobě přidal, jestli neva?
Listopad 14, 200717 r Autor Nevim to sice zatím jistě, ale taky bysme se možná přidali, nevypadá to vůbec blbě
Listopad 14, 200717 r oki, ni problém tak já se ještě domluvím s najmisem, jestli by jel taky a ještě do dohodnem napevno v půl 1 z MB (zhruba jo?)?
Listopad 14, 200717 r Autor takže předsraz No možná i jooo Neděle nevypadá vůbec špatně. Až se začínám bát jak to vše dopadne, protože se fakt těšim :)
Listopad 14, 200717 r Autor Jinak také přispěju: XIII. TipCars Pražský Rallysport - 7.-8. prosince 2007
Listopad 14, 200717 r oki, ni problém tak já se ještě domluvím s najmisem, jestli by jel taky a ještě do dohodnem napevno v půl 1 z MB (zhruba jo?)? přidávám se taky a doufam že najmi pojee taky....
Listopad 14, 200717 r Nevím nevím... páč má Kátě přijít v neděli babička přát k svátku... tak babičku přesměrujte na sobotu a v neděli se jede ve velkym stilu...
Listopad 14, 200717 r Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee???
Listopad 14, 200717 r Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? janý nelamej to přez koleno ale rad bych tě tam viděl a něco by jsme nafotily na těch plechach...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.