Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
třeba takhle sem ráno odjížděl do jablonce lol lol

nezůstal jsi tam?

čoveče taky sem si říkal že sem asi dojezdill ale v poho sem se odlepil a frčel v klidu :palec2: ale podlaha drhla, jak svin:) ještě že to není tak snížené lol

Vloženo
tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol lol

Tahle poradit si taky umim :(:)

tak počkej do jara, neco vymyslíme, další srazik,,ted už jedině asi solárko:)

Vloženo
tak sluníčko ti můžu max ukázat na fotkách a teplo..hm..no tak posadím tě ke mě do auta a zatopím ti lol lol

Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-))))

Vloženo

Tohle nějak přežiju a další srazy za tepla:-))))

právě..na teplo se těšíme :))

Vloženo

Ty jo to vypadá zajímavě. Na neděli hlásí sluníčko ale zimu tak uvidíme jak jim ta prdpověď vyjde. Já to asi dřív jak na tu 3 na čerňák nestíhám ... sakra škoda no ... ale pozitivní je že jsem sehnal od kamoše podložky na zápůjčku minimálně na sraz :D

Vloženo
počítám, že bych vyrazil z MB kolem půl jedný, za hoďku tam. Hodinku pokoukat na boki a půl hodinky na přesun Prahou na BBTP

mno to by nebylo špatný ;) asi bych se k tobě přidal, jestli neva? ;)

Vloženo
Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? ;):p

janý nelamej to přez koleno ale rad bych tě tam viděl a něco by jsme nafotily na těch plechach...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...