Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

joujou: to je v pohodě, budeš se mě držet a profrčíme to jedna dvě :)

typhoons: nemyslím si, že to bude veřejností obležená akce. Ale uvidíme :) Někde ty plecháčky necháme :)

ok, super :)

No uvidite....asi mas pravdu.

pred chvilkou sem se dozvedel ze tam bohuzel budu uz od rana tak jestlo chcete dam vam echo jak to tam vypada s parkovanim a lidstvem...

no ale nevim jak nemam na nikoho z vas kontakt.

Jen doufam ze se budu moct kolem ty druhy zdejchnout na CCM svama. ale nemel by to byt problem.

tak mi dej přes SZ na sebe číslo a pošlu ti i své ;)

Mas to tam ;)

tez :palec2:

jsem pro motokary v radotine :D

jsem pro motokary v radotine :D

Tak ted nechapu vubec tvuj prispevek.... lol:palec2:

Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé :aggressive:

Tak co, už se chystáte? Autí připravené ale myslím si, že než dojedem do Prahy, tak zase bude pěkně špinavé :aggressive:

já na to prdim,mejt to nebudu :)

Tady u nás je zatím mlha že by se dala kousat...Snad dorazím včas...Ale určitě budu nejšpinavější...

já ho ani nemyl :(

Tady u nás je zatím mlha že by se dala kousat...Snad dorazím včas...Ale určitě budu nejšpinavější...

tak to porovnáme tu špínu lol lol

já ho ani nemyl :(

já jsem chtěl i leštit ale to bych už nestíhal a hlavně jsem si nedal do garáže topení, tak to i špatně schlo. :aggressive:

Ja to oplachnout musel,bylo spinavy jako prase :)

A kdyz jsem prijel ted domu tak ..... ale to uz je skoda slov ;)

tak dneska jsem byl na černáku už správně lol

zase jsem poznal nové lidičky,akorát mohlo bejt trochu teplejš :feve:

JOJO moje rec :palec2: snad na jare to bude lepsi s tou teplotou.

A jinak mate ty auta fakt vysperkovany ;)

tak sem též doma, cestou mlha jak svin, ale pohoda, fakt super srazik, nové tváře, skvělý pokec, budu se opakovat, ale zima a teplota nám nepřeje, ale nedáme se..těším se na další srazík :palec2: :palec2:

Tak už já jsem doma...Po cestě jsem ještě zrentegoval Mácu na spojce a pak si to štrádoval na kladno a pak domu..Jinak srazík super...Jinak jsem si všiml že už dávno před 3. bylo hodně lidí na místě...

Bobik:měli jsme správné souřadnice??Nebo jsme to s kllukama zaparkovali blbě??:D

Chudák Pentadius..má před sebou ještě pěkně 200km a od 22 jde do práce..nezávidím...

super srazík, těším se na příště ;)

Taky sem doma...Srázek fajn,lidi taky v pohodě a Fábky :prc::prc:

Cesta domu bez mlhy...po dálnici 110-120Km/h pruměr 5,5L/100km :p

těším se na jaro...to už snad nebudu mít omlácený auto a třeba budou i nějaký změny...

Celkově fajn odpoledne. :palec2:

Tak sem taky doma. kokam ze kdyz bych neco rek tak se budu opakovat shrnuto....Proste super...a hajn lidicky. A krasny vozitka :palec2::palec2:

• Autor

Tak sme také dorazili, skvělý odpoledne. Určitě se to moc povedlo. Je vidět, že jsou tu skvělý lidi. :palec2: Snad se to brzy zopakuje - za teplejšího počasí :)

Najmis, průměr 5,5 ? to je krása..já měl dneska 7,1 tam i zpět, jen po praze 7,3 a rychlostně tak 120 v průměru, ale při mlze mít..a na prahu byla mrtě moc velká kolona :feve: ale to nás nebralo lol lol

ahoj všem :) super srázek, zima nebyla zezačátku tak strašná, ale jak se setmělo.. :feve: kde sou nějaký fota? čekal sem, že touhle dobou už to tu bude zahlcený a ono nic? :kuk: tak já je musím zkopčit do compa a zmenšit a pak je sem budu postupně přidávat ;)

Tak také se přidávám, srazík byl naprosto super a mám z toho velice dojmů a velice inspirace. Jinak cesta z Prahy nic moc mlha od Bolky jako prase.. ale odpoledne báječné.

slíbená fota ;)

post-6682-1195416167_thumb.jpg

post-6682-1195416176_thumb.jpg

post-6682-1195416181_thumb.jpg

post-6682-1195416195_thumb.jpg

post-6682-1195416201_thumb.jpg

post-6682-1195416207_thumb.jpg

Sraz za lepšího pačasí bych preferoval. Byl jsem zmrzlej jak Marfuša pod smrčkem. A hlavně bych nemusel přijel na zimních :D

super srazik, vubec jsem nevedel ze se chysta a prekvapilo me co se objevilo u fabii novejch tvari :-)

a dááál

post-6682-1195416240_thumb.jpg

post-6682-1195416250_thumb.jpg

post-6682-1195416257_thumb.jpg

post-6682-1195416264_thumb.jpg

post-6682-1195416281_thumb.jpg

post-6682-1195416287_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.