Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 dáááááááááááááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře ... teď sedím v práci a púřipravuju se na zítřejsí pracpvní cestu to bude zase opruz a hlavně Škodovácký letadlo je hrozná rachna tak se trošku bojim jako obvykle. Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře pozdě si nepřijel, ale měl sem pak zmrzly ručičky, tak sem foťák odložil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře ... teď sedím v práci a púřipravuju se na zítřejsí pracpvní cestu to bude zase opruz a hlavně Škodovácký letadlo je hrozná rachna tak se trošku bojim jako obvykle. kam letíš zítra? sem nějak přeslech? a co máte za letadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře pozdě si nepřijel, ale měl sem pak zmrzly ručičky, tak sem foťák odložil No já jsem taky vytáh ruce z kapes jen v krajním případě .... nevím co budu dělat až začne pořádně mrznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 skriš lidi, příště pořádný palčáky a vobrovský tlačítka na fotáku at to jde vyblejsknout i v nich lol zimka byla festová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 skriš lidi, příště pořádný palčáky a vobrovský tlačítka na fotáku at to jde vyblejsknout i v nich lol zimka byla festová.. a ty máš fotky kde? je sem dáš za rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 šak to tam párkrát taky proběhlo, ale pšššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Docela dobrej strudl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 šak to tam párkrát taky proběhlo, ale pšššt kdyby jenom červená Ale pšššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No Bobajs se toho občas nebál a do Pražskýho provozu zapadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Super srazík po dlouhé absenci,super lidičky. Je akorát škoda že jsem dorazil později, příště se polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak už i já jseem doma... ještě jsem byli s Lewisem v Letňanech. Při odjezdu jsem si 15 minut hrál na elektrikáře. Nechtěl prevít Bobeš startovat. Ale záhadu jsem odhalil téměř hned a naštěstí mám el. potřeby vždy při ruce. Pak na dálnici u 4 kamenů ve 180 tacho něco z boku - modrýho. Nejdřív jsem myslel, že po mě jdou šmoulové, ale byl to igelitovej pytel, kterej se mě namotal na kolo a o loukotě kol - mám mít plecháče s poklicema . Jinak spotřeba Letňany - MB 12,3 l/100km Doufám, že jsem Vás průjezdama Prahou moc neuhnal nebo naopak nebrdil - to víte MPi Srazík super a do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nás tolik sejde. Fakt neuvěřitelný počet návštěvníků a hlavně nových tváří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak už i já jseem doma... ještě jsem byli s Lewisem v Letňanech. Při odjezdu jsem si 15 minut hrál na elektrikáře. Nechtěl prevít Bobeš startovat. Ale záhadu jsem odhalil téměř hned a naštěstí mám el. potřeby vždy při ruce. Pak na dálnici u 4 kamenů ve 180 tacho něco z boku - modrýho. Nejdřív jsem myslel, že po mě jdou šmoulové, ale byl to igelitovej pytel, kterej se mě namotal na kolo a o loukotě kol - mám mít plecháče s poklicema . Jinak spotřeba Letňany - MB 12,3 l/100km Doufám, že jsem Vás průjezdama Prahou moc neuhnal nebo naopak nebrdil - to víte MPi Srazík super a do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nás tolik sejde. Fakt neuvěřitelný počet návštěvníků a hlavně nových tváří. Voe...co jsi s tím měl..???? jj nemusek jsi se tak plazit.... Mám nějakou nemocnou spojku,tak sem se modlil abych dojel na Černák v celku.... jede ti to good no...ale na ropáky nemáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 přecijen ropáci máte 2x tolik kW sednul jsem do auta a otočím klíčkem a neslyším čerpadlo, že by nasálo. Dobrá možná má v sobě dost, tak nepotřebuje. Uvelebím se a startuju a nic. Vyzkouším ještě 2x a už sem věděl, že zrada. Tak sem juknul na kabeláž pod sedačkama k čerpadlu a na jednom místě se mě nezdál, tak jsem vyštrachal el. kufřík, štípnul, nastavil, zaizoloval a heuréka naskočil. Kostra byla v pičích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 přecijen ropáci máte 2x tolik kW sednul jsem do auta a otočím klíčkem a neslyším čerpadlo, že by nasálo. Dobrá možná má v sobě dost, tak nepotřebuje. Uvelebím se a startuju a nic. Vyzkouším ještě 2x a už sem věděl, že zrada. Tak sem juknul na kabeláž pod sedačkama k čerpadlu a na jednom místě se mě nezdál, tak jsem vyštrachal el. kufřík, štípnul, nastavil, zaizoloval a heuréka naskočil. Kostra byla v pičích. Jj...to máme... tak to jsou věci.... jsi hold šikovnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak už i já jseem doma... ještě jsem byli s Lewisem v Letňanech. Při odjezdu jsem si 15 minut hrál na elektrikáře. Nechtěl prevít Bobeš startovat. Ale záhadu jsem odhalil téměř hned a naštěstí mám el. potřeby vždy při ruce. Pak na dálnici u 4 kamenů ve 180 tacho něco z boku - modrýho. Nejdřív jsem myslel, že po mě jdou šmoulové, ale byl to igelitovej pytel, kterej se mě namotal na kolo a o loukotě kol - mám mít plecháče s poklicema . Jinak spotřeba Letňany - MB 12,3 l/100km Doufám, že jsem Vás průjezdama Prahou moc neuhnal nebo naopak nebrdil - to víte MPi Srazík super a do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nás tolik sejde. Fakt neuvěřitelný počet návštěvníků a hlavně nových tváří. Průjezd Prahou to byla síla, jen doufám, že nikomu nepříjde nějaká ta fotečka.... i já jsem měl restík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no zas tak vátězoslavně jsem to v tu chvíli neviděl. Buď by to naskočilo, nebo jsem sundával kryt u mlhovky a šrouboval voko Nic jiného mě nenapadalo, kde hledat zradu. Naštěstí se povedlo a tím víc mě to utvrdilo v tom, že spousta pro někoho zbytečnjch věcí postrkávanejch v každé skulince v autě se může vždycky hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 skriš lidi, příště pořádný palčáky a vobrovský tlačítka na fotáku at to jde vyblejsknout i v nich lol zimka byla festová.. a ty máš fotky kde? je sem dáš za rok? za rok tu bude milion dalších, zítra taky den, neska jste už moc vykoukaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Průjezd Prahou to byla síla, jen doufám, že nikomu nepříjde nějaká ta fotečka.... i já jsem měl restík. Já měl restíky jen v podobě překročení rychlosti a to zejména při rozjezdu na semaforu s Dakiem, kdy mě to pak vlítlo až na 120 Přesun s Lewisem z čerňáku na Letňany byl ještě poněkud divočejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Průjezd Prahou to byla síla, jen doufám, že nikomu nepříjde nějaká ta fotečka.... i já jsem měl restík. Já měl restíky jen v podobě překročení rychlosti a to zejména při rozjezdu na semaforu s Dakiem, kdy mě to pak vlítlo až na 120 Přesun s Lewisem z čerňáku na Letňany byl ještě poněkud divočejší A co 1x co vím prujezd semaforu na rote farbe... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 A co 1x co vím prujezd semaforu na rote farbe... ?? já valil ještě na oranžovou, červenou jsi bral ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 A co 1x co vím prujezd semaforu na rote farbe... ?? já valil ještě na oranžovou, červenou jsi bral ty Tak bylo to tak lepší....páč bych nerad ty zimáky slíknul ...a hlavně v tom brutálním rozměru učinek brzd nějak nestíhaj a hned jde ABS do akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.