Přejít na obsah

Sraz Fabia clubu

Janina

Doporučené příspěvky

Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře :D ... teď sedím v práci a púřipravuju se na zítřejsí pracpvní cestu to bude zase opruz a hlavně Škodovácký letadlo je hrozná rachna tak se trošku bojim jako obvykle.

Editováno: , autor: Mates_XIV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře :D ... teď sedím v práci a púřipravuju se na zítřejsí pracpvní cestu to bude zase opruz a hlavně Škodovácký letadlo je hrozná rachna tak se trošku bojim jako obvykle.

kam letíš zítra? sem nějak přeslech? :kuk: a co máte za letadlo?

Odkaz ke komentáři

Tak už i já jseem doma... ještě jsem byli s Lewisem v Letňanech. Při odjezdu jsem si 15 minut hrál na elektrikáře. Nechtěl prevít Bobeš startovat. Ale záhadu jsem odhalil téměř hned a naštěstí mám el. potřeby vždy při ruce. Pak na dálnici u 4 kamenů ve 180 tacho něco z boku - modrýho. Nejdřív jsem myslel, že po mě jdou šmoulové, ale byl to igelitovej pytel, kterej se mě namotal na kolo a o loukotě kol - mám mít plecháče s poklicema lol. Jinak spotřeba Letňany - MB 12,3 l/100km :D

Doufám, že jsem Vás průjezdama Prahou moc neuhnal lol nebo naopak nebrdil - to víte MPi :p

Srazík super a do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nás tolik sejde. Fakt neuvěřitelný počet návštěvníků a hlavně nových tváří.

Odkaz ke komentáři

Tak už i já jseem doma... ještě jsem byli s Lewisem v Letňanech. Při odjezdu jsem si 15 minut hrál na elektrikáře. Nechtěl prevít Bobeš startovat. Ale záhadu jsem odhalil téměř hned a naštěstí mám el. potřeby vždy při ruce. Pak na dálnici u 4 kamenů ve 180 tacho něco z boku - modrýho. Nejdřív jsem myslel, že po mě jdou šmoulové, ale byl to igelitovej pytel, kterej se mě namotal na kolo a o loukotě kol - mám mít plecháče s poklicema lol. Jinak spotřeba Letňany - MB 12,3 l/100km :D

Doufám, že jsem Vás průjezdama Prahou moc neuhnal lol nebo naopak nebrdil - to víte MPi :p

Srazík super a do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nás tolik sejde. Fakt neuvěřitelný počet návštěvníků a hlavně nových tváří.

Voe...co jsi s tím měl..???? :kuk:

jj nemusek jsi se tak plazit.... lol Mám nějakou nemocnou spojku,tak sem se modlil abych dojel na Černák v celku.... :feve:

jede ti to good no...ale na ropáky nemáš.... :p

;)

Odkaz ke komentáři

přecijen ropáci máte 2x tolik kW ;)

sednul jsem do auta a otočím klíčkem a neslyším čerpadlo, že by nasálo. Dobrá možná má v sobě dost, tak nepotřebuje. Uvelebím se a startuju a nic. Vyzkouším ještě 2x a už sem věděl, že zrada. Tak sem juknul na kabeláž pod sedačkama k čerpadlu a na jednom místě se mě nezdál, tak jsem vyštrachal el. kufřík, štípnul, nastavil, zaizoloval a heuréka naskočil. Kostra byla v pičích.

Odkaz ke komentáři

přecijen ropáci máte 2x tolik kW ;)

sednul jsem do auta a otočím klíčkem a neslyším čerpadlo, že by nasálo. Dobrá možná má v sobě dost, tak nepotřebuje. Uvelebím se a startuju a nic. Vyzkouším ještě 2x a už sem věděl, že zrada. Tak sem juknul na kabeláž pod sedačkama k čerpadlu a na jednom místě se mě nezdál, tak jsem vyštrachal el. kufřík, štípnul, nastavil, zaizoloval a heuréka naskočil. Kostra byla v pičích.

Jj...to máme...

tak to jsou věci.... :kuk::kuk: jsi hold šikovnej... :palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

Průjezd Prahou to byla síla, jen doufám, že nikomu nepříjde nějaká ta fotečka.... i já jsem měl restík.

Odkaz ke komentáři

no zas tak vátězoslavně jsem to v tu chvíli neviděl. Buď by to naskočilo, nebo jsem sundával kryt u mlhovky a šrouboval voko :feve: Nic jiného mě nenapadalo, kde hledat zradu. Naštěstí se povedlo a tím víc mě to utvrdilo v tom, že spousta pro někoho zbytečnjch věcí postrkávanejch v každé skulince v autě se může vždycky hodit :palec2:

Odkaz ke komentáři

Průjezd Prahou to byla síla, jen doufám, že nikomu nepříjde nějaká ta fotečka.... i já jsem měl restík.

Já měl restíky jen v podobě překročení rychlosti a to zejména při rozjezdu na semaforu s Dakiem, kdy mě to pak vlítlo až na 120 kol108

Přesun s Lewisem z čerňáku na Letňany byl ještě poněkud divočejší :w00t1:

Odkaz ke komentáři

Já měl restíky jen v podobě překročení rychlosti a to zejména při rozjezdu na semaforu s Dakiem, kdy mě to pak vlítlo až na 120 kol108

Přesun s Lewisem z čerňáku na Letňany byl ještě poněkud divočejší :w00t1:

A co 1x co vím prujezd semaforu na rote farbe... ??lol;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...