lamosi Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) Narazil jsem na internetu na přiloženej obrázek. Zdá se mi, že je to jenom fotomontáž, no chci se zeptat, jestli se takovéto volanty dělali do VW Passat-a ... 3-ramenný s dřevodekorem jsem v Passatu B5 viděl, ale zajímalo by mě, jestli existuje opravdu i tento nebo se zas jenom někdo "šikovný" hral ve Photoshopu ... Případně, kdyby někdo měl i ten 3-ramenný z Passata, tak koupím. Editováno: 4. Listopad 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Takže to není ani volant, ani "hrátky ve Photoshopu" ... je to nejakej Conversion Kit na drevodekor ... coz je uplne k nicemu. Našel jsem to napokon na eBay ... Editováno: 5. Listopad 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Nejspíš se tady bavím sám se sebou, no přiložím ještě foto toho skutečného ... tenhle bych chtěl. Dle diskuze v threadu "3-ramenný volant" [http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33844] by do Octavie pasoval ... akorát, KDE HO SEHNAT ?? Editováno: 5. Listopad 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Čus - nejsi tu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nejspíš se tady bavím sám se sebou, no přiložím ještě foto toho skutečného ... tenhle bych chtěl. Dle diskuze v threadu "3-ramenný volant" [http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33844] by do Octavie pasoval ... akorát, KDE HO SEHNAT ?? jak píšete, kde ho furt sehnat, já měl asi štěstí. va annonci sem jen tak koukal co kolik stojí a ejhle, někdo prodává airbag do 3ram. volantu,tak zavolám a on chtěl 2000,-říkam si super cena. mám ho doma. ale kde těd vzít volant. říkam za zkoušku nic nedám a na vwclubu sem dal do poptávky že koupím volant a hned druhej den se mi ozval chlapík že ho má, jestli mu prej za něj dám 1300,- říkam pecka a už ho mám taky doma. někdo má štěstí někdo ne. musíte víc hledat a snažit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nejspíš se tady bavím sám se sebou, no přiložím ještě foto toho skutečného ... tenhle bych chtěl. Dle diskuze v threadu "3-ramenný volant" [http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33844] by do Octavie pasoval ... akorát, KDE HO SEHNAT ?? jak píšete, kde ho furt sehnat, já měl asi štěstí. va annonci sem jen tak koukal co kolik stojí a ejhle, někdo prodává airbag do 3ram. volantu,tak zavolám a on chtěl 2000,-říkam si super cena. mám ho doma. ale kde těd vzít volant. říkam za zkoušku nic nedám a na vwclubu sem dal do poptávky že koupím volant a hned druhej den se mi ozval chlapík že ho má, jestli mu prej za něj dám 1300,- říkam pecka a už ho mám taky doma. někdo má štěstí někdo ne. musíte víc hledat a snažit se. No jo... 3-ramenny je jedna věc, ale 3-ramenny s dřevem je věc druhá ... ten první se sehnat dá, no s tím druhým to bude asi o něco horší, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 hm to bude asi voříšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Nejspíš se tady bavím sám se sebou, no přiložím ještě foto toho skutečného ... tenhle bych chtěl. Dle diskuze v threadu "3-ramenný volant" [http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33844] by do Octavie pasoval ... akorát, KDE HO SEHNAT ?? Takvej má známej v GolfuIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Koženej je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 No mě se dřevo v autě vůbec nelíbí . :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Už ho mám sehnanej ... v pátek by měl být Potřebuju se tedy zbavit svého MF ... A, samozřejmě, je to jenom věc názoru, někomu se líbí víc koženej, někdo dřevo v autě nemusí ... každého věc No podle mě je dřevo ve volantu to nejhezčí, čo může být v interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 za kolik si ho sehnal? a je to z toho pašíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) za kolik si ho sehnal? a je to z toho pašíka? Jo, je to z Passata, jako doplňková výbava ... stál celkem hodně, 5-ku bez bagu. Teda, potřebuju sehnat ještě bag Editováno: 7. Listopad 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 pět tak to je pecka, ale je suprovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 pět tak to je pecka, ale je suprovej To je, jinak bych do neho nesel ... chci ten volant, dekor stredoveho tunelu, listy do dveri z L&K, madlo se drevem z VW a radicku v drevě. Myslím, že to bude vypadat celkem dobře Jsem zvědavej ... ale volant jsi na 100% nechám, ten je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Jo, ale kdybys ho chtěl, tak vím ještě o jednom ... za tu samou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Jo, ale kdybys ho chtěl, tak vím ještě o jednom ... za tu samou cenu Jo kdybys tak věděl o třírameným ten scháním!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jo, ale kdybys ho chtěl, tak vím ještě o jednom ... za tu samou cenu Jo kdybys tak věděl o třírameným ten scháním!!! No vím, ale je se dřevem ... jak na obrázku. Za ten je taky jiná cena jako za obyčejný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.