Přejít na obsah

Nefunguje ISO pin4

Doporučené příspěvky

Zdravim, prosim o radu. Chci namontovat handsfree Parrot CK3000EVO. Po pripojeni do ISO konektoru pod radio se nic nedelo. Dalsim patranim jsem prisel na to, ze do pinu c.4, ktery by mel byt pod proudem po sepnuti klicku, nejde proud. Kde mam hledat chybu???

Jinak tam je radio MS202 a je stale pod proudem, tzn.ze funguje nezavisle na spinacce.

Diky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukni na pojistku SB10 (5A), jinak to jestli radio (origo) reaguje na klíček nebo ne, se nastavuje v menu radia.

Jestli ale MS202 umí funkci MUTE nevím, v manuálu se o ní nic nepíše, na rozdíl od Symphony.

Tak to byla opravdu ta pojistka SB10 (trochu se stydim, ze jsem na to neprisel sam). Uz to vsechno funguje jak ma. Diky moc za radu...

A jak jsem tam zapojil to HF, tak pri vypnuti klicku zhasne i radio - coz je u toho MS202 hezkej nadstandard ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...