Seiger86 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Zajímalo by mě, jestli jsem si toho všiml jenom já, nebo mám veklej zadek, ale přední sedadla mě připadnou hrozně úzký. když řídím, tak levou nohu mám přes hranu sedadla a na delší trase mě to dost štve. Hlavně že na kraji sedadla je nějaká jakoby přihrádka na něco, nevím na co... kdyby tam radši místo toho udělali širší sedák. Co si o tom myslíte? Všimli jste si toho taky, nebo jsem sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 myslim, že máš velkej zadek já už jsem v těch sedačkách absolvoval téměř nonstop trasu 1400km za volantem a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Zajímalo by mě, jestli jsem si toho všiml jenom já, nebo mám veklej zadek, ale přední sedadla mě připadnou hrozně úzký. když řídím, tak levou nohu mám přes hranu sedadla a na delší trase mě to dost štve. Hlavně že na kraji sedadla je nějaká jakoby přihrádka na něco, nevím na co... kdyby tam radši místo toho udělali širší sedák. Co si o tom myslíte? Všimli jste si toho taky, nebo jsem sám? souhlasím-já v nové octavii absolvoval již cca. 80 000km a naprosto bez problémů..mám sice sportovní interiér dynamic paket,nic-méně měla-li by mi noha čouhat ven,bylo by to ještě patrnější..čili spinning,švahadlo a bude vše ok!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Taky zadny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nemuzu jen souhlasit s tim, ze se v techto sedackach sedi dost dobre. Taky jsem absolvoval cestu cca 1400 km a zadny problem. Joo ve stare Octe ta sama trasa to byl problem - sedacka strasne tvrda a nepohodlna!! Takze do posilovny a cvicit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Tak já si zítra pohraju s nastavením sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Tak já si zítra pohraju s nastavením sedadla Zkus to a mozna si najdes dobry posez a budes spokojeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) už při prvním sednutí v salónu jsem si říkal, že ti "robustnější" budou mít v OII pocit úzkého sedadla, myslím, že takový pašík či superb je na tom líp, aspoň z mého pohledu a to mám si myslím standart - 178cm a 78kg. Holky asi problémy nemají, ale na ty naše pinďoury se pak stehna více tisknou. A co mi vadí, že právě ta levá noha-stehno leží na okraji sedačky-rádiusu a mám tak pocit, že je krátký sedák a ten okraj mě do stehna jakoby tlačí. Pocit krátkého sedáku mě štval ve fabce. Ale na vše se dá zvyknout a po pár tis.km jsem to přestal vnímat, běda ale svezení v už zmiňovaných autech či mazdě 6. Manželky dojem je, že lepší sedačky neexistují a kůži OII vychvaluje kudy chodí, což je jen dobře a aspoň je argument proč se za OII utratilo tolika peněz. Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já měl před OII Hyundai Sonatu a to po všech škodovkách co jsem měl před tím byl teda rozdíl, říkal jsem tomu fodelózní posez. Teď jsem znovu koupil škodovku a první kilometry teda byly dost tvrdý, ale zvykl jsem si docela rychle a místa mi nepřipadá že by bylo málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zajímalo by mě, jestli jsem si toho všiml jenom já, nebo mám veklej zadek, ale přední sedadla mě připadnou hrozně úzký. když řídím, tak levou nohu mám přes hranu sedadla a na delší trase mě to dost štve. Hlavně že na kraji sedadla je nějaká jakoby přihrádka na něco, nevím na co... kdyby tam radši místo toho udělali širší sedák. Co si o tom myslíte? Všimli jste si toho taky, nebo jsem sám? Já na rozdíl od kolegů bych širší sedák sedačky bral také-jezdím dlouhé trasy často a změna posedu pomáhá nejen odpočinoit si ale udržet i pozornost.Je zajímavé, že v Číně do OII jednoznačně chtějí širší sedáky a pokud to bude opravdu realizováno-pořídím si je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nemám problem se sezením v OII!Velice mě vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jezdim Anglii, 1800km, 3x rocne a absolutne bez problemu.. sedacky super..vedeni po bocich taky perfektni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorman Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zajímalo by mě, jestli jsem si toho všiml jenom já, nebo mám veklej zadek, ale přední sedadla mě připadnou hrozně úzký. když řídím, tak levou nohu mám přes hranu sedadla a na delší trase mě to dost štve. Hlavně že na kraji sedadla je nějaká jakoby přihrádka na něco, nevím na co... kdyby tam radši místo toho udělali širší sedák. Co si o tom myslíte? Všimli jste si toho taky, nebo jsem sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorman Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zajímalo by mě, jestli jsem si toho všiml jenom já, nebo mám veklej zadek, ale přední sedadla mě připadnou hrozně úzký. když řídím, tak levou nohu mám přes hranu sedadla a na delší trase mě to dost štve. Hlavně že na kraji sedadla je nějaká jakoby přihrádka na něco, nevím na co... kdyby tam radši místo toho udělali širší sedák. Co si o tom myslíte? Všimli jste si toho taky, nebo jsem sám? Ubezpečujem Ťa, že nie si sám. Stačí kliknúť sem . http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=...d2c804769db3de9 Kto tvrdí, že sú OK klame seba alebo v lepších sedačkách v živote nesedel. Nemám veľký zadok a mal som donedávna rovnaké problemy ako Ty./ Nechápem ako takétoˇ"taburetky" mohli v Škodovke navrhnúť, a produkujú ich naďalej, napriek značnej kritike./ Riadne ma to štvalo a tak som tomu venoval dosť času, až kým som nenašiel riešenie - a to radikálne. Vymenil som sedačky za Dynamic / v tvare RS /. Tieto sú o 5 cm širšie a majú omnoho lepšie bočné vedenie. To platí i o operadlách. Už sa v rýchlych zákrurách nemusím pevne držať volantu aby som zo sedadla nevypadol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Můžu potvrdit. Su 190cm vysoká vychrtlina a stejně mě v obyč sedačkách tlačilo to boční vedení do stehen. Ve sportovních sedačkách už je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 kluci moc tomu nerozumim. BananaYoe píše, že ho normální sedačky tlačily do stehen a motorman zase, že z nich v zatáčce málem vypad a že sportovní jsou o moc lepší a mají lepší boční vedení a jsou o 5cm širší. nějak mi nejde na rozum, jak může mít sedačka, která je širší než ta, z který se v zatáčce vypadává lepší boční vedení? když i klasická sedačka má bočnice celkem slušný, takže jestli z ní někdo vypadává, musí docházet k pohybu na sedáku, kterej při větší šířce musí bejt zákonitě taky.jako rozumim tomu, že je sportovní sedačka víc vyprofilovaná a má značnější bočnice, ale když je ještě širší než klasická, tak to podle mě taky žádnej zázrak bejt nemůže. tím neříkám, kdovíjak jsou sedačky v OII dobrý, ale osobně jsem s nima spokojenej, auto mam snížený, 225/40/18 gumy a ještě se mi za dvě sezony nepodařilo říznout zatáčku takovým způsobem, abych se musel držet volantu, abych nevylít ze sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 no chlapi jen potvrzujete má slova psaná výše, měli si dát ve škoduli trochu více záležet na sedačkách v autě za 3/4mega, ale jsou i tací co jsou spokojeni bez výhrad, tak to prostě bylo je a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Můžu potvrdit. Su 190cm vysoká vychrtlina a stejně mě v obyč sedačkách tlačilo to boční vedení do stehen. Ve sportovních sedačkách už je to ok. to jsi moje krevní skupina, mě sednul ten "sport paket" dneska jsem byl na předváděčce, jedno auto ho mělo a druhé ne, rozdíl byl znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já mám prdel jako hrom a v pohodě! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já mám prdel jako hrom a v pohodě! :D cenzore, to je smutný, měl jsi smazat i tu "prdel". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já mám prdel jako hrom a v pohodě! :D cenzore, to je smutný, měl jsi smazat i tu "prdel". To je k tématu, ne? A dost už nebo smaž vás dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.