Publikováno Listopad 5, 200717 r čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc
Listopad 5, 200717 r Autor je to 97 rok ono se to občas rozsvítí teď jsem to měl rozebraný a na nic jsem nepřišel:-(
Listopad 5, 200717 r čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc Mě taky nesvítilo osvětlení přístrojovky a ostatní podsvětlení a tak jsem to risknul, koupil jsem z vrakáče jiný spínač světel a světe div se ono to fungovalo.
Listopad 6, 200717 r Bude to regulátorem podsvětlení!!!!!! starý model to má v přepínači světel...... new model samostatně vedle přepínače....... (obojí doporučuji vyměnit a neopravovat....častá závada)
Listopad 6, 200717 r Měl jsem stejný problém. Zkus si od někoho půjčit ten vypínač a uvidíš. Já ho sehnal tady na fóru ze nějakou tu stovku.
Listopad 6, 200717 r jj odcházejí ty starší .....doporučuji předělat na facelift model přepínač a jas palubky /naklápění světel zvlášt..... potřebné věci: přepínač světel new rámeček new ovladač jasu / sklon konektor 6pin přepinovat a malá uprava kabeláže.....
Listopad 6, 200717 r :-)první dva obrázky facelift verze s xenon......třetí facelift ovládání s konektorem...... Mrs Upraveno Listopad 6, 200717 r od MartinRS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.